Rada u modricama: Voli da me grize!

Rada Manojlović (32) priznala je da njen devet godina mlađi dečko Haris Berković voli da je grize i da su joj zbog toga noge u modricama!

Zabava 30.09.2017 | 15:25
Rada u modricama: Voli da me grize!
Na snimanju nove sezone emisije „Grand specijal“, butine su joj bile pune masnica. Iako je pokušala da skrene temu, Rada nije uspjela da se izvuče diplomatskim odgovorom.

''Jao, imam na obe noge, koja vas interesuje? Mnogo je važno da li mislite na levu ili desnu. Jedna modrica je od jedne stvari, druga od druge'', rekla je pevačica, a kada su je pitali od čega nastaju tolike modrice, odala se.



''Ne mogu da vam kažem... Na levoj nozi je modrica od tenisa, od loptice. Ako niste znali, ja dobro igram tenis, a bekhend i forhend su mi najjači. Jednom ću poginuti na tom tenisu. A na desnoj nozi je beleg od rođenja, ali vi to pojačate u Fotošopu, pa izgleda da me je ugrizao vukodlak, a ne čovek'', izlanula se pjevačica.



Kada joj je rečeno se upravo odala da joj je modrica od Harisovog ugriza, postidila se.

''Ajmo drugo pitanje. Neću da odajem male tajne velikih majstora. Ali da, od ugriza je'', rekla je Manojlovićeva kroz smijeh.

Rada je na snimanje došla provokativno obučena - u dubokim čizmama i kratkoj haljini koju je sve vrijeme povlačila nadole. Ipak, njeni pokušaji bili su bezuspješni jer je paparaco uslikao Radine bijele gaćice.

One su naročito došle do izražaja dok je Manojlovićka sjedila u studiju, ali i dok je pjevala novi hit „Spavaj mirno“. Čak ju je i Sale Popović pitao zbog čega toliko povlači haljinu, a Rada je imala zanimljiv odgovor.

''Tu su foto-reporteri, da ne uslikaju nešto. Posle bude: „Radi se vide gaće.“ Bolje da se stvar povuče na vreme'', rekla je folkerka.

Izvor: Kurir

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Gary

30.09.2017 14:17

Grizi Hari samo grizi!!

ODGOVORITE
Name

Nako

30.09.2017 17:50

Lijepa, zgodna, Hari cuvaj se hahahaha

ODGOVORITE
Name

Dreser

01.10.2017 10:30

A što ne koristi brnjicu! Opasan neki ker!

ODGOVORITE
Name

bsk

01.10.2017 13:47

u kakvoj su cuki oni odrasli cucim se pametan covek stidi ove budale se sa tim ponose Coban ostaje Coban bez uvrede za prave cobane ali to je samo uzrecica

ODGOVORITE
Name

Zeljko

01.10.2017 15:15

Boze oprosti im,,neznaju šta rade.

ODGOVORITE
Name

Marko

02.10.2017 10:54

Sto gnusnije i odvratnije to finansijski unosnije.

ODGOVORITE