Ђукићу ултиматум: Прољеће у Европи или отказ!

Информер пише да је Милош Вазура већ разговарао са шефом струке.

Фудбал 30.09.2017 | 13:45
Ђукићу ултиматум: Прољеће у Европи или отказ!
Бомбастичне изјаве испаљиване су одмах после жреба: Партизан ће презимити у Европи! Међутим, после две уводне утакмице у Групи Б нико више није уверен. Нико, осим управе, која је зато запретила тренеру Мирославу Ђукићу. Према писању Информера, Ђукићу је постављен ултиматум: или пролеће у Европи или отказ!

Иако се то не истиче конкретно, стиче се утисак да је овакав захтев стигао на заповест генералног директора Милоша Вазуре,  јер је Ђукић наводно дан после утакмице већ морао на састанак на којем је слушао критике првог оперативца клуба из Хумске. Наравно, прва замерка је она о томе да Ђукић није успео да спречи суноврат екипе у другом полувремену судара са кијевским Динамом у Београду.

Позивајући се на неименовани извор, Информер наводи и да је Вазура Ђукића "подсетио" да му је управа овог лета обезбедила за српске услове сасвим добар играчки кадар, те да је сва одговорност за евентуални неуспех на стручном штабу.

Можда су се ипак и једни и други преварили верујући да садашњи одбрамбени фудбалери Партизана могу да изнесу терет играња у Европи?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар