Đukiću ultimatum: Proljeće u Evropi ili otkaz!

Informer piše da je Miloš Vazura već razgovarao sa šefom struke.

Fudbal 30.09.2017 | 13:45
Đukiću ultimatum: Proljeće u Evropi ili otkaz!
Bombastične izjave ispaljivane su odmah posle žreba: Partizan će prezimiti u Evropi! Međutim, posle dve uvodne utakmice u Grupi B niko više nije uveren. Niko, osim uprave, koja je zato zapretila treneru Miroslavu Đukiću. Prema pisanju Informera, Đukiću je postavljen ultimatum: ili proleće u Evropi ili otkaz!

Iako se to ne ističe konkretno, stiče se utisak da je ovakav zahtev stigao na zapovest generalnog direktora Miloša Vazure,  jer je Đukić navodno dan posle utakmice već morao na sastanak na kojem je slušao kritike prvog operativca kluba iz Humske. Naravno, prva zamerka je ona o tome da Đukić nije uspeo da spreči sunovrat ekipe u drugom poluvremenu sudara sa kijevskim Dinamom u Beogradu.

Pozivajući se na neimenovani izvor, Informer navodi i da je Vazura Đukića "podsetio" da mu je uprava ovog leta obezbedila za srpske uslove sasvim dobar igrački kadar, te da je sva odgovornost za eventualni neuspeh na stručnom štabu.

Možda su se ipak i jedni i drugi prevarili verujući da sadašnji odbrambeni fudbaleri Partizana mogu da iznesu teret igranja u Evropi?

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar