Мута: Бојим се за Партизан!

Тренер црно-белих звучао је прилично резигнирано после пораза у Скопљу. . . Николић: Бојим се за Партизан! Са оваквим глупостима морали смо да изгубимо, а странци су солирали! "МЗТ ће бити средина табеле, не може даље. И они су слаби као и ови моји. Тешко ће бранити пикове. Ту ћемо и ми бити негде", навео је тренер црно-белих после пораза у Скопљу.

Кошарка 30.09.2017 | 12:45
Мута: Бојим се за Партизан!
Упитан какву перспективу предвиђа екипи МЗТ Скопља, која је у првом колу АБА лиге победила Партизан 92:89, Мирослав Николић одговорио је македонском новинару да "металце" види у средини табеле.

За свој тим рекао је да ће такође бити "ту негде".

"МЗТ ће бити у средини табеле, не могу даље. Слаби су у одбрани, као и ови моји. Али неће испасти... Мисле на напад, тешко ће бранити пикове, као што их и ми тешко бранимо. И ми ћемо бити ту негде", рекао је Николић.

Популарни Мута сматра да се "четири-пет екипа већ издвојило по квалитету", мада многе од њих тек треба да одиграју прве званичне утакмице.

"То су Цедевита, Будућност, Црвена звезда, Олимпија је одлична екипа и Мега, која вреба из прикрајка, не игра Европу, чека једну утакмицу недељно. То су екипе у предности. Ми играмо средом и суботом, ту су путовања, мање тренинга и зато се бојим за Партизан", изјавио је искусни тренер.

Црно-бели у среду иду на гостовање Морнару, још једној екипи која своју игру базира на шуту за три поена. Барани су недавно победили Партизан у четвртфиналу АБА Суперкупа.

"Имамо тежак распоред, четири утакмице на страни од првих пет. Тешко ћемо то изнети са овим младим играчима, али борићемо се са њима. Анализираћемо, покушаћу да их убедим где смо грешили и шта смо радили на овој утакмици", каже Николић.

Михајло Андрић честитао је МЗТ на победи.

"У другом полувремену нисмо контролисали игру. Лоше смо бранили 'пик енд поп' њихових центара, лоше смо комуницирали и на крају је дошло до оваквог исхода. Распоред је такав какав је, гледамо ка Бару".



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар