Muta: Bojim se za Partizan!

Trener crno-belih zvučao je prilično rezignirano posle poraza u Skoplju. . . Nikolić: Bojim se za Partizan! Sa ovakvim glupostima morali smo da izgubimo, a stranci su solirali! "MZT će biti sredina tabele, ne može dalje. I oni su slabi kao i ovi moji. Teško će braniti pikove. Tu ćemo i mi biti negde", naveo je trener crno-belih posle poraza u Skoplju.

Košarka 30.09.2017 | 12:45
Muta: Bojim se za Partizan!
Upitan kakvu perspektivu predviđa ekipi MZT Skoplja, koja je u prvom kolu ABA lige pobedila Partizan 92:89, Miroslav Nikolić odgovorio je makedonskom novinaru da "metalce" vidi u sredini tabele.

Za svoj tim rekao je da će takođe biti "tu negde".

"MZT će biti u sredini tabele, ne mogu dalje. Slabi su u odbrani, kao i ovi moji. Ali neće ispasti... Misle na napad, teško će braniti pikove, kao što ih i mi teško branimo. I mi ćemo biti tu negde", rekao je Nikolić.

Popularni Muta smatra da se "četiri-pet ekipa već izdvojilo po kvalitetu", mada mnoge od njih tek treba da odigraju prve zvanične utakmice.

"To su Cedevita, Budućnost, Crvena zvezda, Olimpija je odlična ekipa i Mega, koja vreba iz prikrajka, ne igra Evropu, čeka jednu utakmicu nedeljno. To su ekipe u prednosti. Mi igramo sredom i subotom, tu su putovanja, manje treninga i zato se bojim za Partizan", izjavio je iskusni trener.

Crno-beli u sredu idu na gostovanje Mornaru, još jednoj ekipi koja svoju igru bazira na šutu za tri poena. Barani su nedavno pobedili Partizan u četvrtfinalu ABA Superkupa.

"Imamo težak raspored, četiri utakmice na strani od prvih pet. Teško ćemo to izneti sa ovim mladim igračima, ali borićemo se sa njima. Analiziraćemo, pokušaću da ih ubedim gde smo grešili i šta smo radili na ovoj utakmici", kaže Nikolić.

Mihajlo Andrić čestitao je MZT na pobedi.

"U drugom poluvremenu nismo kontrolisali igru. Loše smo branili 'pik end pop' njihovih centara, loše smo komunicirali i na kraju je došlo do ovakvog ishoda. Raspored je takav kakav je, gledamo ka Baru".



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar