Шеки: Хвала Милојевићу, имали смо и среће!

Легенда Црвене звезде радује се доласку на утакмицу са Арсеналом 19. октобра.

Фудбал 01.10.2017 | 14:15
Шеки: Хвала Милојевићу, имали смо и среће!
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић сетио се одмах после победе у Келну (1:0) Драгослава Шекуларца, који је тренирао црвено-беле када су пре скоро три деценије, у осмини финала Купа УЕФА испали од тог немачког клуба (2:0, 0:3).

"Хвала тренеру Милојевићу што је посветио победу мени и тадашњим играчима. Знам га одавно као великог звездаша и не чуди ме што је пажљив. Уочио сам га још док је био у подмлатку", прокоментарисао је Шеки за "Спортски журнал".

Друга "Звездина звезда" реално анализира меч од четвртка, наводећи да је резултат одличан, али да у игри има шта да се побољша.

"Прво полувреме је било добро, друго слабо. Евидентно је било да смо пали и имали среће. Никоме не солим памет, нити говорим као легенда клуба, већ као обичан навијач. Потребно је да се извуку поуке и можда доведу два играча".

Звезди следи двомеч са Арсеналом - 19. октобра на стадиону "Рајко Митић" и две недеље касније у Лондону.

"Планирам да дођем на стадион, јер обожавам да гледам Звезду уживо. Када су пуне трибине, играчи дају и више него што објективно могу".

Арсенал води на табели групе Х са свих шест бодова, црвено-бели су освојили четири, БАТЕ Борисов један, док је Келн и даље на нули.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар