Šeki: Hvala Milojeviću, imali smo i sreće!

Legenda Crvene zvezde raduje se dolasku na utakmicu sa Arsenalom 19. oktobra.

Fudbal 01.10.2017 | 14:15
Šeki: Hvala Milojeviću, imali smo i sreće!
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević setio se odmah posle pobede u Kelnu (1:0) Dragoslava Šekularca, koji je trenirao crveno-bele kada su pre skoro tri decenije, u osmini finala Kupa UEFA ispali od tog nemačkog kluba (2:0, 0:3).

"Hvala treneru Milojeviću što je posvetio pobedu meni i tadašnjim igračima. Znam ga odavno kao velikog zvezdaša i ne čudi me što je pažljiv. Uočio sam ga još dok je bio u podmlatku", prokomentarisao je Šeki za "Sportski žurnal".

Druga "Zvezdina zvezda" realno analizira meč od četvrtka, navodeći da je rezultat odličan, ali da u igri ima šta da se poboljša.

"Prvo poluvreme je bilo dobro, drugo slabo. Evidentno je bilo da smo pali i imali sreće. Nikome ne solim pamet, niti govorim kao legenda kluba, već kao običan navijač. Potrebno je da se izvuku pouke i možda dovedu dva igrača".

Zvezdi sledi dvomeč sa Arsenalom - 19. oktobra na stadionu "Rajko Mitić" i dve nedelje kasnije u Londonu.

"Planiram da dođem na stadion, jer obožavam da gledam Zvezdu uživo. Kada su pune tribine, igrači daju i više nego što objektivno mogu".

Arsenal vodi na tabeli grupe H sa svih šest bodova, crveno-beli su osvojili četiri, BATE Borisov jedan, dok je Keln i dalje na nuli.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar