Риверс: Тео је сјајан, невјероватно додаје!

Тренер Лос Анђелес Клиперса Док Риверс похвалио је Милоша Теодосића после трећег дана тренинг кампа на Хавајима.  Тренер хвали Теа, Галинари се сећа дуела од пре 15 година, а Амери једва чекају да виде Грифина и Џордана како лете. . .  "Милош је био заиста сјајан данас, као и већина играча. Делио је неке невероватне пасове", казао је Док Риверс.

Кошарка 01.10.2017 | 15:30
Риверс: Тео је сјајан, невјероватно додаје!
Тимови су још уигравају, па тако и српски репрезентативац полако проналази ритам, после опоравка од повреде листа.

После тренинга, Док Ривер је казао како је Милош био сјајан и како је делио нека невероватна додавања.

"Милош је био сјајан данас, као и већина играча. Делио је нека невероватна додавања", рекао је кратко Док Риверс. 

Клиперсу су релативно нова екипа и према речима Риверса ради се доста на уигравања и игрању пет на пет. 

"Тренутно се уигравамо, први тренинг пет на пет био је нешто слабији, следећи је био бољи, па онај тамо још бољи... Морамо много да радимо на томе јер има доста нових играча. У овом тренутку морају да играју кошарку, а ја ћу да оставим са стране "таблу" и да их пустим да што више играју", казао је Риверс. 

Ситно бројимо до почетка НБА лиге. Наредне вечери већ креће предсезона која ће нама бити посебно занимљива јер ћемо коначно видети како ће се српске новајлије уклопити у нови систем. Ту пре свега мислимо на Милоша Теодосића и Богдана Богдановића.   

А ако је веровати Доку Риверсу, тренеру ЛА Клиперса, за Теа не би требало да буде ни најмањих проблема. Након последњег тренинга на кампу на Хавајима, искусни стратег је о Србину казао следеће:

"Милош је био заиста сјајан данас, као и већина играча. Делио је неке невероватне пасове. Још се уигравамо... Први тренинг пет на пет био је нешто слабији, следећи је био бољи, па онај тамо још бољи... Морамо много да радимо на томе јер има доста нових играча". 

Похвало о Теодосићу изразио се и новајлија Данило Галинари:

"Он је у Европи легенда. Познајемо се петнаестак година. Нажалост, увек сам губио од њега у млађим категоријама. Има невероватну визију и кошаркашку интелигенцију. Мислим да је саврешни лидер за овај тим Клиперса".  

И навијаче и стручњаке занима како ће се Тео уклопити са Деандре Џорданом и Блејком Грифином. Двојица дивова, теоретски, могли би да буду незаустављиви с његовим магичним додавањима...

"Очигледно да је то један од главних разлога због чега су и довели у Лос Анђелес. Са моје тачке гледишта добро сам изабрао. То ми је јасно после првих тренинга са тимом. Права одлука", закључио је Теодосић. 

Лос Анђелес Клиперси сезону крећу 20. октобра против градског ривала Лејкерса. Утакмица се игра од 04:30 иза поноћи. 

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар