Rivers: Teo je sjajan, nevjerovatno dodaje!

Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers pohvalio je Miloša Teodosića posle trećeg dana trening kampa na Havajima.  Trener hvali Tea, Galinari se seća duela od pre 15 godina, a Ameri jedva čekaju da vide Grifina i Džordana kako lete. . .  "Miloš je bio zaista sjajan danas, kao i većina igrača. Delio je neke neverovatne pasove", kazao je Dok Rivers.

Košarka 01.10.2017 | 15:30
Rivers: Teo je sjajan, nevjerovatno dodaje!
Timovi su još uigravaju, pa tako i srpski reprezentativac polako pronalazi ritam, posle oporavka od povrede lista.

Posle treninga, Dok River je kazao kako je Miloš bio sjajan i kako je delio neka neverovatna dodavanja.

"Miloš je bio sjajan danas, kao i većina igrača. Delio je neka neverovatna dodavanja", rekao je kratko Dok Rivers. 

Klipersu su relativno nova ekipa i prema rečima Riversa radi se dosta na uigravanja i igranju pet na pet. 

"Trenutno se uigravamo, prvi trening pet na pet bio je nešto slabiji, sledeći je bio bolji, pa onaj tamo još bolji... Moramo mnogo da radimo na tome jer ima dosta novih igrača. U ovom trenutku moraju da igraju košarku, a ja ću da ostavim sa strane "tablu" i da ih pustim da što više igraju", kazao je Rivers. 

Sitno brojimo do početka NBA lige. Naredne večeri već kreće predsezona koja će nama biti posebno zanimljiva jer ćemo konačno videti kako će se srpske novajlije uklopiti u novi sistem. Tu pre svega mislimo na Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića.   

A ako je verovati Doku Riversu, treneru LA Klipersa, za Tea ne bi trebalo da bude ni najmanjih problema. Nakon poslednjeg treninga na kampu na Havajima, iskusni strateg je o Srbinu kazao sledeće:

"Miloš je bio zaista sjajan danas, kao i većina igrača. Delio je neke neverovatne pasove. Još se uigravamo... Prvi trening pet na pet bio je nešto slabiji, sledeći je bio bolji, pa onaj tamo još bolji... Moramo mnogo da radimo na tome jer ima dosta novih igrača". 

Pohvalo o Teodosiću izrazio se i novajlija Danilo Galinari:

"On je u Evropi legenda. Poznajemo se petnaestak godina. Nažalost, uvek sam gubio od njega u mlađim kategorijama. Ima neverovatnu viziju i košarkašku inteligenciju. Mislim da je savrešni lider za ovaj tim Klipersa".  

I navijače i stručnjake zanima kako će se Teo uklopiti sa Deandre Džordanom i Blejkom Grifinom. Dvojica divova, teoretski, mogli bi da budu nezaustavljivi s njegovim magičnim dodavanjima...

"Očigledno da je to jedan od glavnih razloga zbog čega su i doveli u Los Anđeles. Sa moje tačke gledišta dobro sam izabrao. To mi je jasno posle prvih treninga sa timom. Prava odluka", zaključio je Teodosić. 

Los Anđeles Klipersi sezonu kreću 20. oktobra protiv gradskog rivala Lejkersa. Utakmica se igra od 04:30 iza ponoći. 

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar