Пред љепотицама, полажу оружје

Када би изглед могао да убије, припаднице израелске војске би свакако биле међу најубојитијима на свијету.

Свијет 29.09.2017 | 20:53
Пред љепотицама, полажу оружје
Налози на Инстаграму на којима ове младе жене у маскирним униформама показују своју љепоту већ су привукли на десетине хиљада пратилаца.

Војна служба у Израелу је обавезна и за мушкарце и за жене. Мушкарци војску служе три године, док су жене обавезне да у униформи проведу двије.

Те младе жене се не плаше камера, а на Инстаграму су ријешиле да покажу да војна униформа и пушка М-16 преко рамена могу да изгледају опасно секси.

Неке фотографије припадница војске истичу чињеницу да се и у израелској војној униформи може изгледати веома женствено.

Друге фотографије фразу "љепота ће спасити свијет" заиста дижу на потпуно нови ниво. Иако припаднице војске морају да се суоче са тешким наоружањем и интензивним тренинзима, даме се не плаше да покажу своју забавну и интригантну страну, постављајући своје секси фотографије.

Женама је дозвољено да служе у 83 одсто одбрамбених снага Израела, укључујући и борбене јединице.

Оне могу да бирају гдје ће да проведу двије године војног рока - у канцеларијама Главног штаба, болницама, образовним институцијама или на сличним мјестима. Међутим, многе жене поносно ступају у борбену пјешадију, граничну полицију или друге борбене јединице.

(Информер.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дез-Информер

29.09.2017 19:09

Шта дезинформер жели постићи овим рекламирањем Израела? Они као ткз медиј који ради искључиво у корист радикала/обријаних четника би требали бити посљедњи који спомињу Израел и Јевреје. Нарочито ако је свима познато да је Србија на челу са четницима била ПРВА земља у Европи која је званично "очишћена" од Јевреја. Очишћена од стране очева и дједова људи за које управо ради Дезинформер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

30.09.2017 14:06

Ти да ишта знаш, знао би да је доста јевреја било у четницима. Као и Муслимана, Словенаца Хрвата... Но, ти ниси начисто ко су четници, а ко недићевци. То се расчисти још у основној школи.

Name

лоло

30.09.2017 21:55

Овој би стао на црту, макар ми присјело.

ОДГОВОРИТЕ