Pred ljepoticama, polažu oružje

Kada bi izgled mogao da ubije, pripadnice izraelske vojske bi svakako bile među najubojitijima na svijetu.

Svijet 29.09.2017 | 20:53
Pred ljepoticama, polažu oružje
Nalozi na Instagramu na kojima ove mlade žene u maskirnim uniformama pokazuju svoju ljepotu već su privukli na desetine hiljada pratilaca.

Vojna služba u Izraelu je obavezna i za muškarce i za žene. Muškarci vojsku služe tri godine, dok su žene obavezne da u uniformi provedu dvije.

Te mlade žene se ne plaše kamera, a na Instagramu su riješile da pokažu da vojna uniforma i puška M-16 preko ramena mogu da izgledaju opasno seksi.

Neke fotografije pripadnica vojske ističu činjenicu da se i u izraelskoj vojnoj uniformi može izgledati veoma ženstveno.

Druge fotografije frazu "ljepota će spasiti svijet" zaista dižu na potpuno novi nivo. Iako pripadnice vojske moraju da se suoče sa teškim naoružanjem i intenzivnim treninzima, dame se ne plaše da pokažu svoju zabavnu i intrigantnu stranu, postavljajući svoje seksi fotografije.

Ženama je dozvoljeno da služe u 83 odsto odbrambenih snaga Izraela, uključujući i borbene jedinice.

One mogu da biraju gdje će da provedu dvije godine vojnog roka - u kancelarijama Glavnog štaba, bolnicama, obrazovnim institucijama ili na sličnim mjestima. Međutim, mnoge žene ponosno stupaju u borbenu pješadiju, graničnu policiju ili druge borbene jedinice.

(Informer.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dez-Informer

29.09.2017 19:09

Šta dezinformer želi postići ovim reklamiranjem Izraela? Oni kao tkz medij koji radi isključivo u korist radikala/obrijanih četnika bi trebali biti posljednji koji spominju Izrael i Jevreje. Naročito ako je svima poznato da je Srbija na čelu sa četnicima bila PRVA zemlja u Evropi koja je zvanično "očišćena" od Jevreja. Očišćena od strane očeva i djedova ljudi za koje upravo radi Dezinformer.

ODGOVORITE
Name

Dragan

30.09.2017 14:06

Ti da išta znaš, znao bi da je dosta jevreja bilo u četnicima. Kao i Muslimana, Slovenaca Hrvata... No, ti nisi načisto ko su četnici, a ko nedićevci. To se rasčisti još u osnovnoj školi.

Name

lolo

30.09.2017 21:55

Ovoj bi stao na crtu, makar mi prisjelo.

ODGOVORITE