Још није покупио "прње", а већ га траже!

Карло Анћелоти практично није ни спаковао кофере у Немачкој после отказа у Бајерну, а већ му стижу понуде за нови посао!

Фудбал 30.09.2017 | 22:00
Још није покупио "прње", а већ га траже!
Карло Анћелоти изненада се растао са Бајерном.

После пораза у Паризу од Пари сен Жермена у Лиги шампиона, немачки клуб одлучио је да се захвали италијанском стручњаку пре времена. Претпостављало се да ће Анћелоти напустити клупу Бавараца на крају сезоне, али су челници Бајерна ипак решили да учине раније.

Анћелоти, који је званично преузео Бајерн 1. јула 2016. године пакује кофере у Немачкој, а већ му стижу понуде за нови посао.

Тренер који је освајао титуле са клубовима у Италији, Енглеској, Француској, Шпанији и Немачкој, у наредном периоду размотриће где ће наставити каријеру.

Медији преносе да се наводно у истом дану када су му Баварци уручили отказ јавио један клуб из Кине, који неће жалити да добро одреши кесу и доведе италијанског стручњака.

Већ неко време се прича да би он опет могао на клупу Милана, клуба који је са њим на челу направио највеће успехе у историји. Са "росонерима"је два пута освојио титулу Лиге шампиона, трофеј Серије А, Суперкуп Италије, УЕФА Суперкуп и пехар Светског клупског првенства. У Милану не крију да нису задовољни тренутним учинком екипе и да је се озбиљно дрма столица садашњег тренера Вићенца Монтеле.

Неки извори кажу да би Анћелоти највише волео да се врати у Енглеску, где је са успехом водио Челси и освојио тиутлу Премијер лиге, ФА куп и Комјунити шилд.

Он је био у преговорима са Вест Хемом, пре него што су они договорили долазак Славена Билића, који тренутно одрађује последњу годину уговора и под великим је притиском. Само је питање да ли је Вест Хем довољно велики клуб за њега...

Био је и опција Манчестер јунајтеда после одласка сер Алекса Фергусона, а након смене Дејвида Мојеса, али је посао ипак добио Жозе Мурињо.

И Ливерпул је преговарао са њим пре него што је ангажовао Јиргена Клопа, док многи сматрају да би био одличан избор за Арсенал после дугогодишње сарадње са Арсеном Венгером.

Дакле, на Анћелотију је да преломи после богатог искуства шта је за њега сада нови изазов.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар