Još nije pokupio "prnje", a već ga traže!

Karlo Anćeloti praktično nije ni spakovao kofere u Nemačkoj posle otkaza u Bajernu, a već mu stižu ponude za novi posao!

Fudbal 30.09.2017 | 22:00
Još nije pokupio "prnje", a već ga traže!
Karlo Anćeloti iznenada se rastao sa Bajernom.

Posle poraza u Parizu od Pari sen Žermena u Ligi šampiona, nemački klub odlučio je da se zahvali italijanskom stručnjaku pre vremena. Pretpostavljalo se da će Anćeloti napustiti klupu Bavaraca na kraju sezone, ali su čelnici Bajerna ipak rešili da učine ranije.

Anćeloti, koji je zvanično preuzeo Bajern 1. jula 2016. godine pakuje kofere u Nemačkoj, a već mu stižu ponude za novi posao.

Trener koji je osvajao titule sa klubovima u Italiji, Engleskoj, Francuskoj, Španiji i Nemačkoj, u narednom periodu razmotriće gde će nastaviti karijeru.

Mediji prenose da se navodno u istom danu kada su mu Bavarci uručili otkaz javio jedan klub iz Kine, koji neće žaliti da dobro odreši kesu i dovede italijanskog stručnjaka.

Već neko vreme se priča da bi on opet mogao na klupu Milana, kluba koji je sa njim na čelu napravio najveće uspehe u istoriji. Sa "rosonerima"je dva puta osvojio titulu Lige šampiona, trofej Serije A, Superkup Italije, UEFA Superkup i pehar Svetskog klupskog prvenstva. U Milanu ne kriju da nisu zadovoljni trenutnim učinkom ekipe i da je se ozbiljno drma stolica sadašnjeg trenera Vićenca Montele.

Neki izvori kažu da bi Anćeloti najviše voleo da se vrati u Englesku, gde je sa uspehom vodio Čelsi i osvojio tiutlu Premijer lige, FA kup i Komjuniti šild.

On je bio u pregovorima sa Vest Hemom, pre nego što su oni dogovorili dolazak Slavena Bilića, koji trenutno odrađuje poslednju godinu ugovora i pod velikim je pritiskom. Samo je pitanje da li je Vest Hem dovoljno veliki klub za njega...

Bio je i opcija Mančester junajteda posle odlaska ser Aleksa Fergusona, a nakon smene Dejvida Mojesa, ali je posao ipak dobio Žoze Murinjo.

I Liverpul je pregovarao sa njim pre nego što je angažovao Jirgena Klopa, dok mnogi smatraju da bi bio odličan izbor za Arsenal posle dugogodišnje saradnje sa Arsenom Vengerom.

Dakle, na Anćelotiju je da prelomi posle bogatog iskustva šta je za njega sada novi izazov.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar