СП: Списак Португалаца за квалификације...

Пуна борбена готовост за дерби са Швајцарцима! Одлучује се о директном пласману на Мундијал.

Фудбал 30.09.2017 | 08:00
СП: Списак Португалаца за квалификације...
Прваке Европе очекује меч године у којем се директно решава питања пласман на Мундијал у Русији. Португалија у последњемн колу квалификација за СП дочекује Швајцарку и гостује Андори. Ситуација је таква да је Швајцарска победила у свим мечевима у групи, а да Португалци имају три бода мање због пораза у међусобном дуелу. Сада је прилика за реванш у Лисабону. Ако победе, Португалци иду директно у Русију, а Швајцарци у квалификације...

Селектор Фернандо Сантос је објавио списак играча за које рачуна у мечевима против Швајцарске и Андоре, а у национални тим су се после краћег одсуства вратили Барселонин десни бек Нелсон Семедо, Свонсијев везиста Ренато Санчес и Локомотивин нападач Едер. Сантос је саставио најбољи могући тим који је имао у овом тренутку. Због повреда недостају само Рафаел Гереиро из Борусије и Жоао Кансело из Интера.

На списку Португалаца се налазе:

Голмани: Руи Патрисио (Спортинг), Бето (Гецтепе), Ентони Лопес (Лион)

Одбрана: Нелсон Семедо (Барселона), Пепе (Бешикташ), Елисеу (Бенфика), Жозе Фонте (Вест Хем), Бруно Алвес (Глазгов Ренџерс), Антуњеш (Хетафе), Седрик Соарес (Саутемптон), Луис Нето (Фенербахче)

Везни ред: Ренато Санчес (Свонси), Данило Переира (Порто), Вилијам Карваљо (Спортинг Лисабон), Жоао Мутињо (Монако), Андре Гомеш (Валенсија), Жоао Марио (Интер), Бруно Фернандес (Спортинг Лисабон).

Напад: Кристијано Роналдо (Реал Мадрид), Рикардо Кварежма (Бешикташ), Желсон Мартинс (Спортиг Лисабон), Андре Силва (Милан), Едер (Локомотива Москва), Бернардо Силва (Манчестер Сити), Гонсало Гуедес (Валенсија). 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар