SP: Spisak Portugalaca za kvalifikacije...

Puna borbena gotovost za derbi sa Švajcarcima! Odlučuje se o direktnom plasmanu na Mundijal.

Fudbal 30.09.2017 | 08:00
SP: Spisak Portugalaca za kvalifikacije...
Prvake Evrope očekuje meč godine u kojem se direktno rešava pitanja plasman na Mundijal u Rusiji. Portugalija u poslednjemn kolu kvalifikacija za SP dočekuje Švajcarku i gostuje Andori. Situacija je takva da je Švajcarska pobedila u svim mečevima u grupi, a da Portugalci imaju tri boda manje zbog poraza u međusobnom duelu. Sada je prilika za revanš u Lisabonu. Ako pobede, Portugalci idu direktno u Rusiju, a Švajcarci u kvalifikacije...

Selektor Fernando Santos je objavio spisak igrača za koje računa u mečevima protiv Švajcarske i Andore, a u nacionalni tim su se posle kraćeg odsustva vratili Barselonin desni bek Nelson Semedo, Svonsijev vezista Renato Sančes i Lokomotivin napadač Eder. Santos je sastavio najbolji mogući tim koji je imao u ovom trenutku. Zbog povreda nedostaju samo Rafael Gereiro iz Borusije i Žoao Kanselo iz Intera.

Na spisku Portugalaca se nalaze:

Golmani: Rui Patrisio (Sporting), Beto (Gectepe), Entoni Lopes (Lion)

Odbrana: Nelson Semedo (Barselona), Pepe (Bešiktaš), Eliseu (Benfika), Žoze Fonte (Vest Hem), Bruno Alves (Glazgov Rendžers), Antunješ (Hetafe), Sedrik Soares (Sautempton), Luis Neto (Fenerbahče)

Vezni red: Renato Sančes (Svonsi), Danilo Pereira (Porto), Vilijam Karvaljo (Sporting Lisabon), Žoao Mutinjo (Monako), Andre Gomeš (Valensija), Žoao Mario (Inter), Bruno Fernandes (Sporting Lisabon).

Napad: Kristijano Ronaldo (Real Madrid), Rikardo Kvarežma (Bešiktaš), Želson Martins (Sportig Lisabon), Andre Silva (Milan), Eder (Lokomotiva Moskva), Bernardo Silva (Mančester Siti), Gonsalo Guedes (Valensija). 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar