Преокрет! Пјанић пропушта Белгију и Естонију?!

Иако су прве прогнозе повреде биле оптимистичне, претраге су показале да Миралем Пјанић највјероватније неће бити спреман за утакмицу против Белгије 7. октобра на "Грбавици" и три дана касније против Естоније у Талину.

Фудбал 29.09.2017 | 17:00
Преокрет! Пјанић пропушта Белгију и Естонију?!
Везни играч Јувентуса ће паузирати најмање три недјеље што значи да ће пропустити најважније мечеве "змајева" у квалификацијама за Мундијал 2018. године у Русији, пише сарајевски "Спорт1".

Пјанић се повриједио на загријавању синоћњег сусрета Лиге шампиона против Олимпијакоса, коју је "Стара дама" ријешила у своју корист са 2:0.

Послије почетног оптимизма, услиједио је преокрет и тврдња да је уствари кључни проблем "збуњујућа" повреда мишића десне наткољенице.

"У случају Пјанићеве повреде биће неопходне додатне контроле за бољу прогностичку дефиницију за његов даљи наставак активности", наведено је у саопштењу Јувентуса.

Ово ће свакако бити велики хендикеп за изабранике Мехмеда Баждаревића, којима су неопходне побједе над "црвеним ђаволима" и Естонцима да осигурају пласман у бараж.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар