Обрт у истрази Марјановића

Шокантно откриће да се Зоран Марјановић познавао са Зорицом Митровић и пре убиства његове супруге Јелене Марјановић даје овом случају нови правац који је усмерен ка откривању не само мотива него и свих учесника у стравичном злочину.

Србија 28.09.2017 | 09:20
Обрт у истрази Марјановића
Како пишу београдски медији, истрага ће ићи и ка евентуалној умешаности Зоранове љубавнице у убиство 2016. године и она ће бити позвана на саслушање у МУП.

Испоставило се да су Зоран и Зорица слагали да се нису познавали пре Јелениног убиства. Више од годину дана Марјановић је пласирао срцепарајуће приче о наводно великој љубави са Јеленом, заклињући се да ће заувек остати сам. Његова мрачна тајна је сада откривена, а најбизарније је је што је 7. априла након Јеленине сахране, већ уговарао одлазак код нове девојке - рекао је за београдске медије извор упућен у истрагу.



о речима саговорника и Зорица је слагала да није пре Јелениног убиства познавала Зорана, а веома је чудно како се за тако кратко време зближила не само са Зораном већ и са његовом породицом и да је убрзо прешла да живи код Марјановића у Борчу. Како каже она се чак јавно хвалила да би живот дала за Зорана и да не може да живи без њега.

- Треба испитати улогу не само чланова породице марјановић, него и Зорице Митровић. Ово откриће може да донесе обрт у истрази јер је Зоран у време убиства увелико имао љубавницу. Сасвим је логично да и Зорицу позову на саслушање - закључује за београдске медије извор упућен у истрагу.

(Телеграф)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

055

28.09.2017 09:35

Заиста што је превише,превише.Па те институције МУП и Тужилаштво или нешто опструишу у име неког или су стварно неспособни . Шта рећи дно дна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неразумем,

29.09.2017 15:23

Ко је он ,и циме се бави,имам осецај да модел опасна зверка "циними се да је и суд и муп на његовој страни ,сто није на месту.

Name

јојојојој

28.09.2017 12:59

Па људи пустите већ једном да се изрекне пресуда па нас обавијестите и да то буде коначна истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма бјезите

28.09.2017 13:13

Тврдило се да је Јелена убијена у купатилу у куци и да је потом лес одвезен на насип.Наводили су се и материјални докази који потврдују то.Затим се јави патолог Станковиц који демантује ту верзију,Сада се појављује ова писуља.Убудуце не цутам вијести о овом убиству!

ОДГОВОРИТЕ