Obrt u istrazi Marjanovića

Šokantno otkriće da se Zoran Marjanović poznavao sa Zoricom Mitrović i pre ubistva njegove supruge Jelene Marjanović daje ovom slučaju novi pravac koji je usmeren ka otkrivanju ne samo motiva nego i svih učesnika u stravičnom zločinu.

Srbija 28.09.2017 | 09:20
Obrt u istrazi Marjanovića
Kako pišu beogradski mediji, istraga će ići i ka eventualnoj umešanosti Zoranove ljubavnice u ubistvo 2016. godine i ona će biti pozvana na saslušanje u MUP.

Ispostavilo se da su Zoran i Zorica slagali da se nisu poznavali pre Jeleninog ubistva. Više od godinu dana Marjanović je plasirao srceparajuće priče o navodno velikoj ljubavi sa Jelenom, zaklinjući se da će zauvek ostati sam. Njegova mračna tajna je sada otkrivena, a najbizarnije je je što je 7. aprila nakon Jelenine sahrane, već ugovarao odlazak kod nove devojke - rekao je za beogradske medije izvor upućen u istragu.



o rečima sagovornika i Zorica je slagala da nije pre Jeleninog ubistva poznavala Zorana, a veoma je čudno kako se za tako kratko vreme zbližila ne samo sa Zoranom već i sa njegovom porodicom i da je ubrzo prešla da živi kod Marjanovića u Borču. Kako kaže ona se čak javno hvalila da bi život dala za Zorana i da ne može da živi bez njega.

- Treba ispitati ulogu ne samo članova porodice marjanović, nego i Zorice Mitrović. Ovo otkriće može da donese obrt u istrazi jer je Zoran u vreme ubistva uveliko imao ljubavnicu. Sasvim je logično da i Zoricu pozovu na saslušanje - zaključuje za beogradske medije izvor upućen u istragu.

(Telegraf)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

055

28.09.2017 09:35

Zaista što je previše,previše.Pa te institucije MUP i Tužilaštvo ili nešto opstruišu u ime nekog ili su stvarno nesposobni . Šta reći dno dna!

ODGOVORITE
Name

Nerazumem,

29.09.2017 15:23

Ko je on ,i cime se bavi,imam osecaj da model opasna zverka "cinimi se da je i sud i mup na njegovoj strani ,sto nije na mestu.

Name

jojojojoj

28.09.2017 12:59

Pa ljudi pustite već jednom da se izrekne presuda pa nas obavijestite i da to bude konačna istina.

ODGOVORITE
Name

ma bjezite

28.09.2017 13:13

Tvrdilo se da je Jelena ubijena u kupatilu u kuci i da je potom les odvezen na nasip.Navodili su se i materijalni dokazi koji potvrduju to.Zatim se javi patolog Stankovic koji demantuje tu verziju,Sada se pojavljuje ova pisulja.Ubuduce ne cutam vijesti o ovom ubistvu!

ODGOVORITE