Милојевић одбрусио Нијемцима!

Не свиђа му се што Делије представљају као хулигане! „Испада да смо ми највећи проблем који постоји. Имамо ватрене навијаче који много воле клуб, свуда су га презентовали на прави начин“, поручио стратег Звезде.

Фудбал 28.09.2017 | 09:45
Милојевић одбрусио Нијемцима!
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић верује у добар резултат свог тима против Келна (четвртак 19.00), али поручује да је много важније то како ће његов тим супортставити противнику на Рајн Енерги стадиону, од начина на који ће изгледати домаћин.

„Звезда својм историјом заслужује да буде међу елитом европског фудбала. Мало играча је који су играли, али који својим квалитетом и знањем заслужују да играју Лигу Европе. Арсенал је фаворит као тим из јаке лиге, па онда Келн, бундеслигаш, који је прошле године играо сјајно. Желимо да играмо онако како смо играли, да дамо све од себе, па ћемо видети шта ће нам то донети. Играмо против тима из јаке лиге, видећемо како ће играчи реаговати на све то“, рекао је Милојевић.

Немачки новинари у Келну су поменули информације које су кружиле по овдашњим медијима да ће се међу навијачима Црвене звезде наћи и 500 хулигана, али стратег црвено-белих није дозволио да се на тај начин прича о присталицама црвено-белих.

„Испада да смо ми највећи проблем који постоји. Имамо ватрене навијаче који много воле клуб, свуда су га презентовали на прави начин. Испади могу да се догоде, али поистовећивање са хулиганизмом није на месту. Наши навијачи нам много значе, велики су део наше екипе и историје. Уверен сам да ће колико год их буде било надјачати све“.

У претходних пет утакмице, четири победе су биле резултатом 2:0 или бисте били задовољни да као против БАТЕ-а буде резултат 1:1.

„Желим да имам екипу пуну самопоуздања, желимо да направимо континуитет добрих резултата. Добро смо се припремили као и досад, играмо за нас, даћемо све од себе, а да ли ће то бити довољно – видећемо“.

Још увек се добро памти тежак пораз од Келна из 1989. године, али Милојевић поручује да он и његови играчи размишљају само унапред.

„Ово је нови меч, наша екипа ће се трудити као и тадашња, али су се после тога десиле и неке лепе ствари, највеће у историји. Наши играчи су млади да би размишљали на такав начин и о тој утакмици“.

Иако је Вујадин Савић повређен, стратег црвено-белих верује да има достојну замену за свог стандардног штопера. 

„Морам да похвалим да имам велики број играча, сви који су ту заслужују да играју. Не волим да причам о играчима који нису ту, ко год да буде играо даће свој максимум. Имам неке недоумице, за кога се год будем одлучио мислим да ће одрадити посао како треба, имам у све велико поверење. Размишљамо само унапред“, поручио је Милојевић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар