Milojević odbrusio Nijemcima!

Ne sviđa mu se što Delije predstavljaju kao huligane! „Ispada da smo mi najveći problem koji postoji. Imamo vatrene navijače koji mnogo vole klub, svuda su ga prezentovali na pravi način“, poručio strateg Zvezde.

Fudbal 28.09.2017 | 09:45
Milojević odbrusio Nijemcima!
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević veruje u dobar rezultat svog tima protiv Kelna (četvrtak 19.00), ali poručuje da je mnogo važnije to kako će njegov tim suportstaviti protivniku na Rajn Energi stadionu, od načina na koji će izgledati domaćin.

„Zvezda svojm istorijom zaslužuje da bude među elitom evropskog fudbala. Malo igrača je koji su igrali, ali koji svojim kvalitetom i znanjem zaslužuju da igraju Ligu Evrope. Arsenal je favorit kao tim iz jake lige, pa onda Keln, bundesligaš, koji je prošle godine igrao sjajno. Želimo da igramo onako kako smo igrali, da damo sve od sebe, pa ćemo videti šta će nam to doneti. Igramo protiv tima iz jake lige, videćemo kako će igrači reagovati na sve to“, rekao je Milojević.

Nemački novinari u Kelnu su pomenuli informacije koje su kružile po ovdašnjim medijima da će se među navijačima Crvene zvezde naći i 500 huligana, ali strateg crveno-belih nije dozvolio da se na taj način priča o pristalicama crveno-belih.

„Ispada da smo mi najveći problem koji postoji. Imamo vatrene navijače koji mnogo vole klub, svuda su ga prezentovali na pravi način. Ispadi mogu da se dogode, ali poistovećivanje sa huliganizmom nije na mestu. Naši navijači nam mnogo znače, veliki su deo naše ekipe i istorije. Uveren sam da će koliko god ih bude bilo nadjačati sve“.

U prethodnih pet utakmice, četiri pobede su bile rezultatom 2:0 ili biste bili zadovoljni da kao protiv BATE-a bude rezultat 1:1.

„Želim da imam ekipu punu samopouzdanja, želimo da napravimo kontinuitet dobrih rezultata. Dobro smo se pripremili kao i dosad, igramo za nas, daćemo sve od sebe, a da li će to biti dovoljno – videćemo“.

Još uvek se dobro pamti težak poraz od Kelna iz 1989. godine, ali Milojević poručuje da on i njegovi igrači razmišljaju samo unapred.

„Ovo je novi meč, naša ekipa će se truditi kao i tadašnja, ali su se posle toga desile i neke lepe stvari, najveće u istoriji. Naši igrači su mladi da bi razmišljali na takav način i o toj utakmici“.

Iako je Vujadin Savić povređen, strateg crveno-belih veruje da ima dostojnu zamenu za svog standardnog štopera. 

„Moram da pohvalim da imam veliki broj igrača, svi koji su tu zaslužuju da igraju. Ne volim da pričam o igračima koji nisu tu, ko god da bude igrao daće svoj maksimum. Imam neke nedoumice, za koga se god budem odlučio mislim da će odraditi posao kako treba, imam u sve veliko poverenje. Razmišljamo samo unapred“, poručio je Milojević.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar