Весели: Партизан - три најљепше године у каријери!

Кошаркаш Фенербахчеа врло емотивно реаговао на овације навијача и долазак у Београд на пријатељски меч против црно-белих.

Кошарка 27.09.2017 | 16:30
Весели: Партизан - три најљепше године у каријери!
Јан Весели није крио задовољство што се вратио у Београд и играо утакмицу против свог бившег клуба Партизана.

Највернији навијачи црно-белих дочекали су га у дворани "Александар Николић" овацијама, а Новица Величковић уручио му је урамљену фотографију у дресу Партизана у карактеристичној пози - када "закуцава".

"Није ми било лако. Долазио сам на утакмице, али сам први пут играо против Партизана. Срећан сам што сам био ту и што сам имао прилику да играм овде", рекао је кошаркаш Фенерапосле меча, у којем је извео неколико атрактивних потеза.



Фенербахче је победио Партизан у пријатељском мечу (82:68), а Весели је постигао осам поена. Он се присетио периода од 2008. до 2011. године када је носио дрес клуба из Хумске.

"Играо сам овде три године, три најлепше године у каријери. Ово је стварно било незаборавно", напоменуо је Весели.



Чешки репрезентативац причао је и томе како је Фенер после завршетка прошле сезоне напустило неколико играча, а међу њима и Богдан Богдановић, са којим је играо и у Партизану.

Богдан наставља каријеру у Сакраменто Кингсима, у НБА лиги, у којој је наступао и Весели пре доласка у Фенербахче, а чех порчује да ће бити његов највернији навијач.

"Необично је и жао ми је што није ту, али то је био логичан корак. Желим му сву срећу у НБА. Устајаћу ујутро да га гледам. Само нека је спреман сваки дан, што јесте, и не бринем се за њега. Луд је за кошарком, сигуран сам да ће долазити први и остајати последњи на тренингу", рекао је Весели.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар