Veseli: Partizan - tri najljepše godine u karijeri!

Košarkaš Fenerbahčea vrlo emotivno reagovao na ovacije navijača i dolazak u Beograd na prijateljski meč protiv crno-belih.

Košarka 27.09.2017 | 16:30
Veseli: Partizan - tri najljepše godine u karijeri!
Jan Veseli nije krio zadovoljstvo što se vratio u Beograd i igrao utakmicu protiv svog bivšeg kluba Partizana.

Najverniji navijači crno-belih dočekali su ga u dvorani "Aleksandar Nikolić" ovacijama, a Novica Veličković uručio mu je uramljenu fotografiju u dresu Partizana u karakterističnoj pozi - kada "zakucava".

"Nije mi bilo lako. Dolazio sam na utakmice, ali sam prvi put igrao protiv Partizana. Srećan sam što sam bio tu i što sam imao priliku da igram ovde", rekao je košarkaš Feneraposle meča, u kojem je izveo nekoliko atraktivnih poteza.



Fenerbahče je pobedio Partizan u prijateljskom meču (82:68), a Veseli je postigao osam poena. On se prisetio perioda od 2008. do 2011. godine kada je nosio dres kluba iz Humske.

"Igrao sam ovde tri godine, tri najlepše godine u karijeri. Ovo je stvarno bilo nezaboravno", napomenuo je Veseli.



Češki reprezentativac pričao je i tome kako je Fener posle završetka prošle sezone napustilo nekoliko igrača, a među njima i Bogdan Bogdanović, sa kojim je igrao i u Partizanu.

Bogdan nastavlja karijeru u Sakramento Kingsima, u NBA ligi, u kojoj je nastupao i Veseli pre dolaska u Fenerbahče, a čeh porčuje da će biti njegov najverniji navijač.

"Neobično je i žao mi je što nije tu, ali to je bio logičan korak. Želim mu svu sreću u NBA. Ustajaću ujutro da ga gledam. Samo neka je spreman svaki dan, što jeste, i ne brinem se za njega. Lud je za košarkom, siguran sam da će dolaziti prvi i ostajati poslednji na treningu", rekao je Veseli.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar