Гудурић: Гробари, хвала вам!

Црно-бели нису пропустили да цвећем и аплаузом честитају новом беку Фенера успех на Еуробаскету. "Хвала им, лепо је било то доживети".

Кошарка 27.09.2017 | 11:15
Гудурић: Гробари, хвала вам!
Марко Гудурић вратио се у уторак први пут у халу "Александар Николић" на клупску утакмицу од одласка из Црвене звезде мтс.

Перспективни српски бек заиграо је у дресу Фенербахчеа у утакмици против Партизана, а пре дуела доживео је леп гест домаћина.

Уочи утакмице, Партизан му је (као и тренеру, Мирославу Николићу) уз аплаузе целе хале уручио цвеће због успеха са репрезентацијом на Еуробаскету. Са цвећем у руци, Гудурић се потом изљубио са "Мутом" на терену.

Тај гест, као и реакција публике, пријали су младом српском кошаркашу.

"Хвала Партизану и његовим навијачима, сваки репрезентативац Србије заслужује такав третман где год да игра, било је лепо то доживети и драго ми је што сам поново заиграо у Београду"", рекао је Гудурић новинарима.

Нови бек Фенера истакао је да му је драго због тријумфа и да се још упознаје са новом екипом.

"Ту сам тек неколико дана, одрадио сам један или два тренинга са екипом. Све иде брзо, у ходу. За сада је добро и остаје много да радимо. Фенер има највеће циљеве. Нисмо још много причали о томе, има времена", рекао је Гудурић.

Фенер ће серију од шест припремних утакмица у исто толико дана завршити у среду у Чачку, где ће гостовати Борцу од 19 часова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар