Gudurić: Grobari, hvala vam!

Crno-beli nisu propustili da cvećem i aplauzom čestitaju novom beku Fenera uspeh na Eurobasketu. "Hvala im, lepo je bilo to doživeti".

Košarka 27.09.2017 | 11:15
Gudurić: Grobari, hvala vam!
Marko Gudurić vratio se u utorak prvi put u halu "Aleksandar Nikolić" na klupsku utakmicu od odlaska iz Crvene zvezde mts.

Perspektivni srpski bek zaigrao je u dresu Fenerbahčea u utakmici protiv Partizana, a pre duela doživeo je lep gest domaćina.

Uoči utakmice, Partizan mu je (kao i treneru, Miroslavu Nikoliću) uz aplauze cele hale uručio cveće zbog uspeha sa reprezentacijom na Eurobasketu. Sa cvećem u ruci, Gudurić se potom izljubio sa "Mutom" na terenu.

Taj gest, kao i reakcija publike, prijali su mladom srpskom košarkašu.

"Hvala Partizanu i njegovim navijačima, svaki reprezentativac Srbije zaslužuje takav tretman gde god da igra, bilo je lepo to doživeti i drago mi je što sam ponovo zaigrao u Beogradu"", rekao je Gudurić novinarima.

Novi bek Fenera istakao je da mu je drago zbog trijumfa i da se još upoznaje sa novom ekipom.

"Tu sam tek nekoliko dana, odradio sam jedan ili dva treninga sa ekipom. Sve ide brzo, u hodu. Za sada je dobro i ostaje mnogo da radimo. Fener ima najveće ciljeve. Nismo još mnogo pričali o tome, ima vremena", rekao je Gudurić.

Fener će seriju od šest pripremnih utakmica u isto toliko dana završiti u sredu u Čačku, gde će gostovati Borcu od 19 časova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar