Вујадин Савић не путује у Келн!

Тежак ударац за Црвену звезду, али су Борјан и Родић одрадили тренинг.

Фудбал 27.09.2017 | 08:15
Вујадин Савић не путује у Келн!
Вујадин Савић неће моћи да помогне Црвеној звезди у Келну због повреде задње ложе, сада више нема ни најмање дилеме!

Страховали су Владан Милојевић, комплетна клупска управа, али и навијачи Црвене звезде да би пред велику утакмицу другог кола Лиге Европе могли да остану без најбољег штопера и стандардног члана одбрамбене четворке, а последњи тренинг пред одлазак у Немачку потврдио је да Савић не може да одговори изазову! 

Вујадин Савић није ни тренирао са екипом, а разлог је руптура задње ложе. Што изискује да најбољи Звездин штопер мора да одмара у наредном периоду. 

Како ствари стоје, Савића ће у Келну мењати највероватније Срђан Бабић, мада није искључено да се тренер Милојевић у последњем моменту одлучи за Абрахама Фримпонга. То ће бити одлучено у наредна два дана. 

Добра вест за црвено-беле, али и тренера Милојевића је та да су ровити голман Милан Борјани Милан Родић одрадили тренинг, што улива одређену наду да би обојица могли да се нађу у четвртак увече. 

Али, оба случаја биће предмет детаљне контроле лекарског тима, па ће се у дослуху са шефом стручног штаба донети заједничка одлука, у овом тренутку најбоља за Црвену звезду. 

Подсетимо, Келн ће угостити Црвену звезду у четвртак од 19 часова. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар