Vujadin Savić ne putuje u Keln!

Težak udarac za Crvenu zvezdu, ali su Borjan i Rodić odradili trening.

Fudbal 27.09.2017 | 08:15
Vujadin Savić ne putuje u Keln!
Vujadin Savić neće moći da pomogne Crvenoj zvezdi u Kelnu zbog povrede zadnje lože, sada više nema ni najmanje dileme!

Strahovali su Vladan Milojević, kompletna klupska uprava, ali i navijači Crvene zvezde da bi pred veliku utakmicu drugog kola Lige Evrope mogli da ostanu bez najboljeg štopera i standardnog člana odbrambene četvorke, a poslednji trening pred odlazak u Nemačku potvrdio je da Savić ne može da odgovori izazovu! 

Vujadin Savić nije ni trenirao sa ekipom, a razlog je ruptura zadnje lože. Što iziskuje da najbolji Zvezdin štoper mora da odmara u narednom periodu. 

Kako stvari stoje, Savića će u Kelnu menjati najverovatnije Srđan Babić, mada nije isključeno da se trener Milojević u poslednjem momentu odluči za Abrahama Frimponga. To će biti odlučeno u naredna dva dana. 

Dobra vest za crveno-bele, ali i trenera Milojevića je ta da su roviti golman Milan Borjani Milan Rodić odradili trening, što uliva određenu nadu da bi obojica mogli da se nađu u četvrtak uveče. 

Ali, oba slučaja biće predmet detaljne kontrole lekarskog tima, pa će se u dosluhu sa šefom stručnog štaba doneti zajednička odluka, u ovom trenutku najbolja za Crvenu zvezdu. 

Podsetimo, Keln će ugostiti Crvenu zvezdu u četvrtak od 19 časova. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar