Партизаново главно оружје - пријетња из ваздуха!

Са Миланом Митровићем црно-бели постали додатно опаснији по гол ривала након прекида.

Фудбал 27.09.2017 | 12:00
Партизаново главно оружје - пријетња из ваздуха!
Партизан у овој сезони не мора да брине када је у питању састављање штоперског тандема, јер на централним позицијама у последњој линији тима има три квалитетна решења. Да је право појачање Милан Митровић је наговестио против Рада, где је, ако се изуземе нешто лошије постављање код другог гола Грађевинара, одрадио више него солидан посао.

Са друге стране, некадашњи дефанзивац клуба са Бањице, показао је да код извођења корнера може да буде озбиљно оружје Ђукићевог тима. Гол на стадиону Краљ Петар Први био му је првенац у црно-белом дресу и подстрек пред многобројне окршаје у наставку сезоне.

„Тешка утакмица, добар улазак у меч и… Партизан не сме тако да се опусти при вођству. На крају, показали смо карактер и успели да победимо, уз закључак: можда је добро што се овако десило, уколико извучемо поуке и наставимо још јаче“, рекао је Митровић за Журнал.

Противничким одбранама дефинитивно неће бити нимало лако да се бране од Партизанових прекида, јер је јасно да поред Остојића и Милетића, црно-бели имају још једног изузетног скакача у својим редовима, који и те како може да буде кобан по ривала.

„Драго ми је што сам постигао гол, мој првенац за Партизан. Надам се да ћу ући у ритам и наставити да тресем мреже и даље. Ово је тек почетак”.

Да је сваком штоперском тандему потребан период уигравања било је јасно код Радових голова у недељном дербију, али је сасвим сигурно да Ђукића радује опција више у последњој линији.

„Одлично сам се слагао са Милетићем. Дошао сам пре мало више од 20 дана, потребно је вреде да се са свима уиграм”.

Ипак, пред долазак Динама из Кијева (четвртак, 21.05) главну стрепњу у црно-белом табору не представљају штопери, већ голман Владимир Стојковић, чије ће учешће у овом мечу зависити од данашњег тренинга.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар