Partizanovo glavno oružje - prijetnja iz vazduha!

Sa Milanom Mitrovićem crno-beli postali dodatno opasniji po gol rivala nakon prekida.

Fudbal 27.09.2017 | 12:00
Partizanovo glavno oružje - prijetnja iz vazduha!
Partizan u ovoj sezoni ne mora da brine kada je u pitanju sastavljanje štoperskog tandema, jer na centralnim pozicijama u poslednjoj liniji tima ima tri kvalitetna rešenja. Da je pravo pojačanje Milan Mitrović je nagovestio protiv Rada, gde je, ako se izuzeme nešto lošije postavljanje kod drugog gola Građevinara, odradio više nego solidan posao.

Sa druge strane, nekadašnji defanzivac kluba sa Banjice, pokazao je da kod izvođenja kornera može da bude ozbiljno oružje Đukićevog tima. Gol na stadionu Kralj Petar Prvi bio mu je prvenac u crno-belom dresu i podstrek pred mnogobrojne okršaje u nastavku sezone.

„Teška utakmica, dobar ulazak u meč i… Partizan ne sme tako da se opusti pri vođstvu. Na kraju, pokazali smo karakter i uspeli da pobedimo, uz zaključak: možda je dobro što se ovako desilo, ukoliko izvučemo pouke i nastavimo još jače“, rekao je Mitrović za Žurnal.

Protivničkim odbranama definitivno neće biti nimalo lako da se brane od Partizanovih prekida, jer je jasno da pored Ostojića i Miletića, crno-beli imaju još jednog izuzetnog skakača u svojim redovima, koji i te kako može da bude koban po rivala.

„Drago mi je što sam postigao gol, moj prvenac za Partizan. Nadam se da ću ući u ritam i nastaviti da tresem mreže i dalje. Ovo je tek početak”.

Da je svakom štoperskom tandemu potreban period uigravanja bilo je jasno kod Radovih golova u nedeljnom derbiju, ali je sasvim sigurno da Đukića raduje opcija više u poslednjoj liniji.

„Odlično sam se slagao sa Miletićem. Došao sam pre malo više od 20 dana, potrebno je vrede da se sa svima uigram”.

Ipak, pred dolazak Dinama iz Kijeva (četvrtak, 21.05) glavnu strepnju u crno-belom taboru ne predstavljaju štoperi, već golman Vladimir Stojković, čije će učešće u ovom meču zavisiti od današnjeg treninga.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar