Овације, поклони и бакљада за Обрадовића и Веселог!

Навијачи Партизана дочекали су овацијама Жељка Обрадовића приликом његовог уласка на терен хале "Александар Николић" у уторак увече.  Овације Гробара за Жељка - "Добро памтим 1992!" Шампион Европе на паркету Партизана! Дирљив дочек и поклони за Обрадовића, Веселог, али и за Марка Гудурића.

Кошарка 26.09.2017 | 20:00
Овације, поклони и бакљада за Обрадовића и Веселог!
Деветоструки шампион Европе Обрадовић довео је свој Фенербахче на пријатељску утакмицу са црно-белима уочи почетка нове сезоне.

Неколико хиљада "гробара" је са одушевљењем дочекало тренера који је предводио великана из Хумске 1 до титуле првака Европе 1992. године.

Осим Обрадовића, овације је добио и бивши играч Партизана, сада члан Фенера Јан Весели, а уручени су им и поклони од стране клуба.

У међувремену, Партизан је поклонио беле руже свом тренеру Мирославу Николићу и беку Фенера Марку Гудурићу, бившем играчу Црвене звезде, због сребрне медаље на недавном Евробаскету.



Жељко Обрадовић поново је у црно-белом "Пиониру"!

Најуспешнији европски тренер довео је актуелног шампиона Евролиге - свој Фенербахче, на утакмицу против такође "свог" Партизана, клуба за који је емотивно везан, у којем је почео тренерску каријеру и први пут постао континентални првак.

Навијачи су овацијама дочекали чувеног "Жоца", а он им је отпоздрављао на ногама, аплаузом.

Најтрофејнији тренер, некадашњи "плеј" црно-белих, добио је и дрес са бројем "92" (симболично, због историјског успеха 1992), уз поруку "Добро памтим све!"

Непосредно после тога, навијачи су изнад партера упалили бакље уз поруку "Жељко хвала ти".

Поклон је добио и Јан Весели, некадашњи играч Партизана, коме је капитен црно-белих Новица Величковић поклонио слику "Лет Јана Веселог".

Док су се гости већ загревали, на паркет су истрчали и домаћи, међу којима је први пут био дебитант, плејмејкер Патрик Милер. И црно-бели су такође поздрављени гласним аплаузом подршке пред старт нове сезоне.

Пријатељски дуел, у правом значењу те речи, могао је да почне, а пре утакмице одржана је кратка, симпатична церемонија.

Уочи дуела, тренер домаћих Мирослав Николић и нови бек Фенербахчеа Марко Гудурић добили су цвеће од Партизана за освајање сребра на Еуробаскету у Турској, а потом су се изљубили.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар