Ovacije, pokloni i bakljada za Obradovića i Veselog!

Navijači Partizana dočekali su ovacijama Željka Obradovića prilikom njegovog ulaska na teren hale "Aleksandar Nikolić" u utorak uveče.  Ovacije Grobara za Željka - "Dobro pamtim 1992!" Šampion Evrope na parketu Partizana! Dirljiv doček i pokloni za Obradovića, Veselog, ali i za Marka Gudurića.

Košarka 26.09.2017 | 20:00
Ovacije, pokloni i bakljada za Obradovića i Veselog!
Devetostruki šampion Evrope Obradović doveo je svoj Fenerbahče na prijateljsku utakmicu sa crno-belima uoči početka nove sezone.

Nekoliko hiljada "grobara" je sa oduševljenjem dočekalo trenera koji je predvodio velikana iz Humske 1 do titule prvaka Evrope 1992. godine.

Osim Obradovića, ovacije je dobio i bivši igrač Partizana, sada član Fenera Jan Veseli, a uručeni su im i pokloni od strane kluba.

U međuvremenu, Partizan je poklonio bele ruže svom treneru Miroslavu Nikoliću i beku Fenera Marku Guduriću, bivšem igraču Crvene zvezde, zbog srebrne medalje na nedavnom Evrobasketu.



Željko Obradović ponovo je u crno-belom "Pioniru"!

Najuspešniji evropski trener doveo je aktuelnog šampiona Evrolige - svoj Fenerbahče, na utakmicu protiv takođe "svog" Partizana, kluba za koji je emotivno vezan, u kojem je počeo trenersku karijeru i prvi put postao kontinentalni prvak.

Navijači su ovacijama dočekali čuvenog "Žoca", a on im je otpozdravljao na nogama, aplauzom.

Najtrofejniji trener, nekadašnji "plej" crno-belih, dobio je i dres sa brojem "92" (simbolično, zbog istorijskog uspeha 1992), uz poruku "Dobro pamtim sve!"

Neposredno posle toga, navijači su iznad partera upalili baklje uz poruku "Željko hvala ti".

Poklon je dobio i Jan Veseli, nekadašnji igrač Partizana, kome je kapiten crno-belih Novica Veličković poklonio sliku "Let Jana Veselog".

Dok su se gosti već zagrevali, na parket su istrčali i domaći, među kojima je prvi put bio debitant, plejmejker Patrik Miler. I crno-beli su takođe pozdravljeni glasnim aplauzom podrške pred start nove sezone.

Prijateljski duel, u pravom značenju te reči, mogao je da počne, a pre utakmice održana je kratka, simpatična ceremonija.

Uoči duela, trener domaćih Miroslav Nikolić i novi bek Fenerbahčea Marko Gudurić dobili su cveće od Partizana za osvajanje srebra na Eurobasketu u Turskoj, a potom su se izljubili.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar