Ухапшен педофил у Сарајеву

Федерална управа полиције ухапсила је синоћ 47-годишњег С. Д. из Сарајева, који се доводи у везу са кривичним дјелом искориштавање дјетета или малољетника ради порнографије.

Босна и Херцеговина 26.09.2017 | 13:28
Ухапшен педофил у Сарајеву
Службеници ФУП-а Одсјека за компјутерски криминал су под надзором Кантоналног тужилаштва Сарајево подузимали мјере и радње из своје надлежности на подручју Кантона Сарајево.

На основу наредбе Општинског суда у Сарајеву претресен је стан на подручју општине Нови Град, који користи осумњичени и том приликом је у његовом рачунару пронађено око 10.000 фотографија и видеоснимака са сексуално експлицитним садржајима на којим су актери дјеца од четири године па навише.

Како незванично сазнајемо, ради се о Саши Деспотовићу. 

Он је криминалистички обрађен у службеним просторијама Федералне управе полиције, те је уз извјештај о почињеном кривичном дјелу предат у даљњу надлежност Кантоналном тужилаштву Сарајево.

- Осумњиченом С. Д. одређено је задржавање од 24 сата, а након испитивања поступајући тужилац ће одлучити о даљњим мјерама - казала нам је Азра Бавчић, портпаролка сарајевског Кантоналног тужилаштва.

(Фактор)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Транзиција

26.09.2017 11:59

Ова транзиција их избацила на површину,има их на сваком кораку,ментални склоп не може да им прати стечено богаство крађом и малверзацијама!

ОДГОВОРИТЕ