Доналд нишани и Келнову мрежу!

Не обећавам да ћу га дати, али обећавам да ћу покушати! "Не гледамо на то какви су им резултати и колико су изгубили утакмица. Они су и даље добра екипа, прави бундеслигашки тим, изузетно снажан. Али гледамо само себе", рекао је холандски везиста.

Фудбал 27.09.2017 | 08:00
Доналд нишани и Келнову мрежу!
Победе у суперлигашким мечевима, чак и у дербију против Војводине, одрађене су на рутински начин, па Црвена звезда пуна самопоуздања започиње припрему утакмице другог кола групне фазе такмичења Лиге Европе са немачким Келном (четвртак, 19.00).

И на утакмици са новосадском Старом дамом кључну превагу на терену направила је централна тројка на средини терена Доналд, Канга, Крстичић, од чије ће игре у многоме зависити издање екипе Владана Милојевића на Рајн Енерги стадиону.

„Тешка утакмица против Војводине, поготово у првом полувремену, где смо изгубили доста лопти. Морали смо много да трчимо и да се трудимо како бисмо надиграли ривала. Не можемо да будемо незадовољни, постигли смо два гола и победили, али морамо да поправимо недостатке које смо имали у својој игри”, рекао је капитен српског вицешампиона Мичел Доналд.

Сјајни Холанђанин је постигао пет голова у свим такмичењима за Црвену звезду у овој сезони, од чега три на последње четири утакмице. Навијачи црвено-белих се надају да ће се то догодити и у Келну.

„Не могу да обећам да ћу га дати, али обећавам да ћу покушати. Синоћ сам искористио добру прилику, Боаћи је био смирен и добро ми је асистирао. Не могу стално да дајем голове са свих позиција. Гледам да одиграм добру дефанзиву, да одрадим све што је до мене, па када ми се укаже прилика, прикључим се напред и пробам да постигнем гол. Али није важно ко постиже погодак, већ да Звезда побеђује”.

Келн је тек синоћ у Хановеру освојио први бод у Бундеслиги, није га освојио ни у првом колу Лиге Европе. Ипак, Београђане не заваравају лоши резултати екипе Петера Штегера.

„Не гледамо на то какви су им резултати и колико су изгубили утакмица. Знам да су освојили први бод, али они су и даље добра екипа, прави бундеслигаски тим, изузетно снажан. Али гледамо само себе. Арсенал је изразити фаворит у нашој групи, а уколико желимо да се боримо за пролазак у наредну рунду морамо да побеђујемо овакве мечеве”, рекао је Мичел Доналд.

Црвена звезда пут Немачке креће у среду, где ће дан касније одиграти други меч у Групи Х. Након првог кола изабраници Владана Милојевића се налазе да деоби другог места са белоруским шампионом БАТЕ Борисовим.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар