Donald nišani i Kelnovu mrežu!

Ne obećavam da ću ga dati, ali obećavam da ću pokušati! "Ne gledamo na to kakvi su im rezultati i koliko su izgubili utakmica. Oni su i dalje dobra ekipa, pravi bundesligaški tim, izuzetno snažan. Ali gledamo samo sebe", rekao je holandski vezista.

Fudbal 27.09.2017 | 08:00
Donald nišani i Kelnovu mrežu!
Pobede u superligaškim mečevima, čak i u derbiju protiv Vojvodine, odrađene su na rutinski način, pa Crvena zvezda puna samopouzdanja započinje pripremu utakmice drugog kola grupne faze takmičenja Lige Evrope sa nemačkim Kelnom (četvrtak, 19.00).

I na utakmici sa novosadskom Starom damom ključnu prevagu na terenu napravila je centralna trojka na sredini terena Donald, Kanga, Krstičić, od čije će igre u mnogome zavisiti izdanje ekipe Vladana Milojevića na Rajn Energi stadionu.

„Teška utakmica protiv Vojvodine, pogotovo u prvom poluvremenu, gde smo izgubili dosta lopti. Morali smo mnogo da trčimo i da se trudimo kako bismo nadigrali rivala. Ne možemo da budemo nezadovoljni, postigli smo dva gola i pobedili, ali moramo da popravimo nedostatke koje smo imali u svojoj igri”, rekao je kapiten srpskog vicešampiona Mičel Donald.

Sjajni Holanđanin je postigao pet golova u svim takmičenjima za Crvenu zvezdu u ovoj sezoni, od čega tri na poslednje četiri utakmice. Navijači crveno-belih se nadaju da će se to dogoditi i u Kelnu.

„Ne mogu da obećam da ću ga dati, ali obećavam da ću pokušati. Sinoć sam iskoristio dobru priliku, Boaći je bio smiren i dobro mi je asistirao. Ne mogu stalno da dajem golove sa svih pozicija. Gledam da odigram dobru defanzivu, da odradim sve što je do mene, pa kada mi se ukaže prilika, priključim se napred i probam da postignem gol. Ali nije važno ko postiže pogodak, već da Zvezda pobeđuje”.

Keln je tek sinoć u Hanoveru osvojio prvi bod u Bundesligi, nije ga osvojio ni u prvom kolu Lige Evrope. Ipak, Beograđane ne zavaravaju loši rezultati ekipe Petera Štegera.

„Ne gledamo na to kakvi su im rezultati i koliko su izgubili utakmica. Znam da su osvojili prvi bod, ali oni su i dalje dobra ekipa, pravi bundesligaski tim, izuzetno snažan. Ali gledamo samo sebe. Arsenal je izraziti favorit u našoj grupi, a ukoliko želimo da se borimo za prolazak u narednu rundu moramo da pobeđujemo ovakve mečeve”, rekao je Mičel Donald.

Crvena zvezda put Nemačke kreće u sredu, gde će dan kasnije odigrati drugi meč u Grupi H. Nakon prvog kola izabranici Vladana Milojevića se nalaze da deobi drugog mesta sa beloruskim šampionom BATE Borisovim.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar