СП: Хрвати пред мечеве одлуке...

Модрић води на Мундијал, а дебитант је Милић.  Чачић је, помало изненађујуће на списак уврстио Данијела Субашића и Шимеа Врсаљка, иако се не зна да ли ће успети потпуно да се опораве од повреда.

Фудбал 26.09.2017 | 11:00
СП: Хрвати пред мечеве одлуке...
Селектор фудбалске репрезентације Хрватске Анте Чачић објавио је списак од 24 играча на које рачуна за две последње и одлучујуће утакмице у квалификацијама за Светско првенство.

Хрвати ће 6. октобра дочекати Финску, а три дана касније гостују селекцији Украјине у Кијеву.

Чачић је, помало изненађујуће на списак уврстио Данијела Субашића и Шимеа Врсаљко, иако се не зна да ли ће успети потпуно да се опораве од повреда, а први пут се ту нашао и дефанзивац Антонио Милић из белгијског Остендеа.

Капитен је, наравно, Лука Модрић који је до сада одиграо 99 утакмица за национални тим. За очекивати је да већ против Финске прослави велики јубилеј,

Хрватска, два кола пре краја квалификација у И групи, дели прво место на табели са Исландом, с тим што Ватрени имају бољу гол разлику.

Директан пласман у Русију доноси само прво место у групи, док друга позиција носи додатне квалификације.

Чачићев списак:

Голмани: Данијел Субашић (Монако), Ловре Калинић (Гент), Доминик Ливаковић (Динамо)

Одбрана: Домагој Вида (Дyнамо Кијев), Дејан Ловрен (Ливерпул), Шиме Врсаљко (Атлетико Мадрид), Јосип Пиварић (Динамо Кијев), Матеј Митровић (Бешикташ), Борна Баришић (Осијек), Зоран Нижић (Хајдук), Антонио Милић (Остенде)

Везни ред: Лука Модрић (Реал Мадрид), Иван Ракитић (Барцелона), Иван Перишић (Интер), Милан Бадељ (Фјорентина), Марцело Брозовић (Интер), Марко Рог (Наполи), Филип Брадарић (Ријека), Марио Пашалић (Спартак)

Напад: Марио Манџукић (Јувентус), Никола Калинић (Милан), Андреј Крамарић (Хоффенхеим), Дује Чоп (Стандард Лиеге), Иван Сантини (Каен).

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар