SP: Hrvati pred mečeve odluke...

Modrić vodi na Mundijal, a debitant je Milić.  Čačić je, pomalo iznenađujuće na spisak uvrstio Danijela Subašića i Šimea Vrsaljka, iako se ne zna da li će uspeti potpuno da se oporave od povreda.

Fudbal 26.09.2017 | 11:00
SP: Hrvati pred mečeve odluke...
Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Ante Čačić objavio je spisak od 24 igrača na koje računa za dve poslednje i odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Hrvati će 6. oktobra dočekati Finsku, a tri dana kasnije gostuju selekciji Ukrajine u Kijevu.

Čačić je, pomalo iznenađujuće na spisak uvrstio Danijela Subašića i Šimea Vrsaljko, iako se ne zna da li će uspeti potpuno da se oporave od povreda, a prvi put se tu našao i defanzivac Antonio Milić iz belgijskog Ostendea.

Kapiten je, naravno, Luka Modrić koji je do sada odigrao 99 utakmica za nacionalni tim. Za očekivati je da već protiv Finske proslavi veliki jubilej,

Hrvatska, dva kola pre kraja kvalifikacija u I grupi, deli prvo mesto na tabeli sa Islandom, s tim što Vatreni imaju bolju gol razliku.

Direktan plasman u Rusiju donosi samo prvo mesto u grupi, dok druga pozicija nosi dodatne kvalifikacije.

Čačićev spisak:

Golmani: Danijel Subašić (Monako), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo)

Odbrana: Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpul), Šime Vrsaljko (Atletiko Madrid), Josip Pivarić (Dinamo Kijev), Matej Mitrović (Bešiktaš), Borna Barišić (Osijek), Zoran Nižić (Hajduk), Antonio Milić (Ostende)

Vezni red: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fjorentina), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Filip Bradarić (Rijeka), Mario Pašalić (Spartak)

Napad: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Milan), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Duje Čop (Standard Liege), Ivan Santini (Kaen).

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar