Ђукић: Чудна утакмица, више не смије да се понови!

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је да његова екипа не сме више да има успона и падова као на утакмици против Рада на Бањици.

Фудбал 25.09.2017 | 17:00
Ђукић: Чудна утакмица, више не смије да се понови!
"Једна чудна утакмица, урадили смо најтеже у фудбалу. Дали смо два гола на страни, играли одлично, мирно, без проблема, а онда смо ушли у фрку и примили два безвезна гола. Успели смо да се вратимо у утакмицу, што је најбитније узели три бода, која су јако битна. Не смемо да имамо овакве падове и успоне", рекао је стратег црно-белих после утакмице.

Фудбалери Партизана победили су на Бањици екипу Рада са 4:2 у утакмици 11. кола Супер лиге Србије.

Црно-бели су овом победом "прескочили" Војводину и сада су други на табели са 23 бода, односно имају пет бодова мање од првопласиране Црвене звезде. Рад је на 13. месту са осам бодова.

За Партизан је на овом мечу бранио Марко Јовичић, пошто се први голман Владимир Стојковић на загревању пожалио на повреду.

"Стојковић је осетио проблеме у задњој ложи и није хтео да ризикује, а нисмо ни ми хтели. Осећао се лоше при сваком покушају спринта", рекао је Ђукић.

Тренер Рада је навео да је Партизан заслужено победио и оценио да су оба полувремена била чудна.

"Прво за нас, друго за Партизан. Примили смо онакве голове какве смо током недеље радили да не примимо. У другом смо променили формацију, постигли два гола, а могли смо и трећи. Сад, неко би рекао да нисмо могли да се надамо бодовима против Партизана, ја јесам подсвесно", рекао је Петрић.

Партизан у наредном колу Супер лиге дочекује Чукарички, али ће пре тога, у четвртак, играти против Динама из Кијева у другом колу Лиге Европа. Рад наредног викенда очекује гостовање Јавору.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар