Београдски избори у децембру

Председник Србије и СНС Александар Вучић каже да не мисли да је најбоље да избори за Скупштину Београда буду у децембру, али да се неће противити тој одлуци.

Србија 25.09.2017 | 14:31
Београдски избори у децембру
Упитан о томе да ли је донета одлука о београдским изборима, Вучић је рекао да о тим изборима није размишљао.

"Уопште нисам размишљао о томе, јуче сам каснио на тај састанак (београдског одбора СНС). Небојша (Стефановић) је рекао да они размишљају о изборима који треба да буду у децембру. Ја сам рекао да не мислим да је то баш најбоље, али нећу да се противим", рекао је Вучић новинарима у Крепољину код Жагубице. 

Он је додао да је страначким колегама рекао да на београдским изборима могу да ставе његово име ако им је потребно, али да би у будућности то могло да буде тешко. 

"Ја сам рекао - људи, идите и немојте да се плашите... Идите и победите", рекао је Вучић, а на питање да ли је у реду да СНС користи његово име на локалним изборима, он је казао: "Зашто не би било у реду да користе моје име? Ја сам председник Србије, али сам и даље председник странке. Допринео сам и борим се са њима да Београд и сви наши градови изгледају лепше". 

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дзоо

25.09.2017 12:49

Нису сви срби луди као у рс. Цуј немисли да је добра варијанта а његов избор ,сконтао је да се лазе и до следецег октобра да це снс да пропадне. Цуј ставице вуцицеву слику а избори у београду е Србовануа никад крају а губимо педљ по педаљ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ммф

25.09.2017 14:34

За скупштину Загреба у децембру........шта нас инетересује некаква скупштина у БГ ????уз сво поштовање према БГ ал то је локалног карактера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стршљен

25.09.2017 16:35

Доћи це Харадинај да подржи вуцица. Вјерујте. Додика подржао Бакир у Трнову.

ОДГОВОРИТЕ