Да ли ће хапсити друге да би спасао себе?!

Режим припрема низ хапшења директора Јавних предузећа (актуелних и бивших), листом припадника владајуће структуре, како би јавности показали да су отпочели борбу против криминала. Стварни циљ акције која је у припреми јесте одвлачење пажње од референдумске капитулације, јер ће Народна скупштина Републике Српске ускоро суспендовати Одлуку о референдуму о раду Суда и Тужилаштва БиХ.

Република Српска 24.09.2017 | 14:33
Да ли ће хапсити друге да би спасао себе?!
Ова хапшења би режиму омогућила и да се острви на неке од политичких противника, против којих се воде истраге, тако да, уколико се одлуче за потпуну реализацију планова, слиједи изузетно бурна година.

Према информацијама из неколико извора (међу којима су и полицијски), направљена је листа за хапшење, а на њој се налазе четири функционера/директора СНСД-а, те по двојице из ДНС-а и СП-а. Плус неколицина припадника опозиционих странака.

Марић

Најбрже би се иза решетака, уколико режим заиста и одлучи да крене у “пројекат”, могао наћи Ристо Марић, генерални директор ЈП “Шуме РС”.

Управа криминалистичке полиције МУП РС (УКП МУП РС) у посједу је видео и тонског записа из хотела “Дамис” на Палама на којем се, како твде моји извори из полиције, види да Марић узима новац од неколицине дрвопрерађивача.

Тај случај се десио у првој половини ове године и нејасно је због чега МУП Српске већ није ухапсио Марића, који је, према свједочењима бројних дрвопрерађивача (и јавно су то потврдили), дословно отимао новац.

Марић је, према процјенама оних који одлучују о хапшењима, “најзрелији”, јер га истражује и СИПА.



СИПА, Агенција за истраге и заштиту БиХ, поднијела је Тужилаштву БиХ кривичну пријаву против Ристе Марића, генералног директора ЈП "Шуме РС”, још у мају ове године.

Марић се терети да је нанио милионску штету Јавном предузећу "Шуме РС", тако што је организовао криминалну групу која је, између осталог, нелегално извозила дрвне сортименте, што је забрањено законским прописима.

Марић је функционер Социјалистичке партије, а током протеста дрвопрерађивача, одржаних на Сокоцу 18.04. затражена је, између осталог, и његова смјена.

Дрвопрерађивачи су тада директно оптужили Ристу Марића, директора "Шума", за рекетирање и бројне друге криминалне активности. Оптужбе су изнесене и на рачун других руководилаца тог Јавног предузећа.

СИПА је успјела документовати неке од тешких оптужби изнесених на Марићев рачун.

Власти Републике Српске спречавају да СИПА хапси на територији Српске тако што то МУП РС чини прије њих. Ријеч је о “пресијецању акција” које траје већ годинама, тако да би Марић врло лако могао да се нађе у “марици” овдашње полиције, а не Агенције за истраге и заштиту.

Нешић

У готово истој ситуацији је и Ненад Нешић, директор ЈП “Путеви РС”, којег истражују и МУП РС и СИПА, још од почетка јула ове године.

Он се налази под истрагом због оптужби појединих власника путарских предузећа да их је уцјењивао.

Нешић је условљавао двојицу власника путарских предузећа да му исплате "наруквицу" уколико желе да он њима одобри исплату новца са рачуна ЈП "Путеви РС", за послове које су који су они већ извршили.



Један од њих, (Ћ.Љ.), близак је пријатељ Милорада Додика и лично му се жалио на Нешићево дјеловање, након чега је покренута истрага против њега.

Због истих недјела неки од путара пријавили су Нешића и Агенцији за истраге и заштиту БиХ која, према мојим информацијама, ускоро треба да поднесе кривичну пријаву против директора “Путева”.

МУП РС, као и СИПА, посједују доказе о начину на који је Нешић долазио до новца, познато им је ко је ишао по паре, а под истрагом су и њему блиске фирме.

Ковачевић

УКП МУП РС води интензивну истрагу и против Жељка Ковачевића, директора ЕП РС и још неколико лица повезаних са њим због, како сазнајем, “нелегалне трговине електричном енергијом”.



Ковачевић је “трн у оку” Милораду Додику и већ двије године га држи у статусу вршиоца дужности генералног директора, не дозвољавајући његово именовање.

Истрагу против Ковачевића интензивно води УКП МУП РС и он је под свакодневном опсервацијом припадника поменуте управе.

Савановић

На списку за хапшење налази се и Драган Савановић, директор ЈП “Жељезнице РС”; Извори тврде да је Савановић починио низ тешких кривичних дјела и да је већ одавно требало да буде лишен слободе и процесуиран.

Савановић је, буквално, уништио “Жељезнице”, а стални штрајкови жељезничара никако не пријају режиму; Са друге стране, неке од тих штрајкова водио је, из сјене, СНСД како би омогућио МУП-у удар на Савановића.

Осим Савановића, МУП РС је припремио и хапшења неколико бивших директора јавних предузећа, међу којима је највише оних из СНСД-а.



На тај начин би се “задовољила” структура власти, јер би била ухапшена четири функционера из СНСД-а, те по два из ДНС-а и СП-а, тако да нико од коалиционих партнера најјаче странке не би могао да прави проблеме због удара на сопствене кадрове.

Истовремено, снажно би се ослабио ДНС што је, осим одвлачења пажње од референдумске капитулације, једна од кључних идеја цијелог "Пројекта", којег је одбрио Додик.

Будо Станковић није на списку, али јесу припадници опозиције

Раније се спекулисало да би се и Будо Станковић, Додиков кум и тајкун, могао наћи иза решетака, посебно након хапшења Мирка Стојчиновића, бившег замјеника Републичког правобраниоца.



Стојчиновић, киоји је извршилац бројних криминалних налога Буде Станковића, налази се у двомјесечном притвору; Биће још хапшења због нелегалне трговине градским грађевинским земљиштем, тврде моји извори, али Станковић се, како ствари стоје, неће наћи иза решетака, јер се помирио са Додиком.

Након што га је Додик ошамарио, а припадници његовог обезбјеђења претукли једног од чланова Станковићеве породице (случај се десио прије неколико мјесеци), било је веома узаврело на “кумовској линији”, а, анкон тог инцидента, услиједиле су обостране пријетње. Међутим, дошло је до помирења, а Додик поново често борави у ресторану “Кеј”, који је у Станковићевом власништву и у којем се и десио физички обрачун.

Режим намјерава “борбу против криминала” проширити и на опозиционе редове и ухапсити неколико њихових функционера; Већ раније је поднесена кривична пријава против Миодрага Ковачевића, бившег начелника општине Пале, а на тешком удару су и Милан Миличевић, начелник Теслића, као и Славко Вучуревић, бивши градоначелник Требиња.

Слободан Васковиц Блог

Коментари / 102

Оставите коментар
Name

Дића

24.09.2017 12:34

Хормално да хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

ух ух ух

24.09.2017 12:52

Па неће то баш тако лако ићи,бојим се да не зна са ким има посла,машина су "они"....

Name

Фаир плаy

24.09.2017 14:08

А наше поштено судство ће их ослободити!

Name

Спасилац

24.09.2017 14:10

Љубо Мрда нови директор електропривреде. Само Мрда може спасити електропривреду . Он је једини способан директор на Истоку Републике Српске.

Name

Гухун

24.09.2017 14:36

А ко це их осудити у РСу јел или Бања Луци....дајте молим вас.

Name

Михајло

24.09.2017 14:57

Па он це и свог богду ухапсити да спаси своју стразњицу. Бандит.

Name

па

24.09.2017 15:05

И предвиђа се да ће их хапсити и испоручивати , али да ће му и жестоко узвратити .

Name

аа

24.09.2017 15:12

Формула је јасна: СНСД-ова полиција хапси, СНСД-ов тужилац подиже траљаву оптужницу, СНСД-ов судија ослобађа а познато је да се по нашем закону само једном може судити за неко дјело. И ето десетине покрадених милиона легализовани и чисти као сузе. Нажалост опозиција нема мозга ( или неће ) да ово прозре и пред народ изнесе кукавичије јаје... И наравно опет ће опозицију на следећим изборима одувати као да их није ни било

Name

РУГИП

24.09.2017 15:46

Треба одмах хапсити Деурића, кумића Станковића, Комљеновића, Рдуља и др. у Геодетској управи.

Name

Ре

24.09.2017 16:33

У нормалним западним дрзавама "ни у ком се слуцају бе појављује председник ,то обавља полиција и тузиластво "не као код баје он зели свигда бити,немозе се брез њега ,јаране и твоја заруља се гаси ,најебо си .

Name

Селман-КРИМИ

24.09.2017 17:08

Ови нису под мојом "заштитом"

Name

село Брезичани код Приједора

24.09.2017 18:35

Лопурда Савановић на дугогодишњу робију.

Name

Миа

25.09.2017 14:31

Ово су ситне рибе из плицака. Треба ставити пред лице правде крупне капиталце као сто су Додик, Павиц итд.

Name

Црки

25.09.2017 17:40

Црнадак се брани да није лоше говорио о рс а други и Додиг се само захебавају и спрдају

Name

Одговарати

26.09.2017 19:46

Нико низаста неце одговарати док небуде једна полиција и закон за све исти на нивоу дрзаве.Њима политицарима одговара овај систем.

Name

Петкоо

24.09.2017 12:39

Први који це подигнута оптузница је Кесиц директор Хидроелектрана Боцац цлан Мркоњицог клана јер има 5 оптузница које су спремне само се цека прави момент.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Петкоо

24.09.2017 12:53

Мој Петко очигледно да слабо шта знаш чим тако пишеш.Прво то не могу бити оптужнице јер је оптужница само када је напише тужилац и прослиједи суду на потврђивање.А то што је неко написао 4,5 или 10 кривичних пријава то не значи пуно.То даље све зависи од тужиоца а сви знамо под чијом је контролом тужилаштво.

Name

днк

24.09.2017 19:55

Додик ће се прво обрачунати с Тегелтијином екипом јер су они најјача фракција унутар снсд-а!

Name

Драгоја Пецанин

24.09.2017 12:39

Змија се туце у главу па онда подјимо од главе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапсења

24.09.2017 13:39

Па СДС је пун ратних профиера и криминалаца транзиције, цитав први и други ред се може лако похапсити: Шаровић, Цицко Бјелица, Немања Васиц, Миладин Станиц... гдје год загребес го криминалац.

Name

Др Проф Еко

24.09.2017 14:21

Ви сте СДС хапсили а поготовп поменуте кад цете своје велике маце

Name

Смијешан си

24.09.2017 14:56

Миладин Станић има фирму преко 20 год. и да могу пронашле би му бројне инспекције и пореска нешто.Један од најбољих посланика у народној скупштини

Name

квалитет нула

24.09.2017 19:45

Није лако мафијаску дрзаву обезглавити. Бице ту доста посла, али по стету градјана, на залост.

Name

Србин

24.09.2017 12:48

Невјерујем у то зато сто ако их похапси потврдјује да у властитиој странци и коалицији се налазе корупционаси а то СНСД као странци неиде у прилог иакп је све истина,хапсењјем појединаца немогу сакрити одговорност врха странке као колектива а коалиција такав питез це окаракерисати као удар на њих и монтиране процес ,,неце то бити лако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моравац

24.09.2017 14:23

Са овом констатацијом би се слозио добро слозено видјење Сви имају ораса у дјепу од опозиције до позиције и текако а сумњам да би ови именовани дали своју козу добровољно. Нису то бас такве странацке патриоте велике. СНСД је сацињен од пребјега из свих партија сав коров је у њему. Од Спиркана Стевандица Дуњица итд Свако је за некога несто муљо од здравства до привреде

Name

Да, да

24.09.2017 12:51

Доци це Богданиц Милицевицу главе - само полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

24.09.2017 13:23

Богданиц је највеце зло у РС послије Додика.

Name

ре Нико

24.09.2017 13:39

Богданиц је веце зло и од Додика, само сто има ограницене услове дјеловања па не мозе у потпуности да показе о каквом се монструму ради - (на срецу)!

Name

Борац

24.09.2017 17:32

Ништа док Ранко Шкрбић звани Шкрбан не буде у затвору и без украдене имовине. Ништа и ништа

Name

днс бл

24.09.2017 18:37

Похапсити сву екипу око чмарка пола пресуђене лопине.

Name

оцигледно

24.09.2017 13:01

Па Додик ствара овакву "инфраструктуру" вец годинама. Нема смисла да је "демонтира", а да себе не пријави тузиластву. То виде и слијепци, колико он лицно сноси одговорност због таквог стања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бубана

26.09.2017 11:42

Ста је са пријавом Доди, уф, уф?

Name

Да

24.09.2017 13:05

Први похапсит петоколонасе

ОДГОВОРИТЕ
Name

оде нешић

24.09.2017 13:10

Хоће Нешића сигурно. Одговара и ДНС, сви су против њега, они из БЛ га се стиде, а тамо у И .Сарајеву, једва чекају приватници који су пришли ДНС и они честити чланови да га се ријеше. Овог пута неће доћи у прилику да потроши народне паре за куповину гласова. Прошли пут му дадоше 200.000 км, умало не купи посланички мандат, сад иде друго вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре "оде нешић"

24.09.2017 13:42

Какви су то "честити" припадници режимских партија у односу на оне , припаднике тих партија , који нису "честити"? То би било исто као када би "онај који држи мердевине" рекао да је он "честити" лопов а онај који се пењао тим мердевинама и крао није "честит". Мени сте сви ви из режима лопови а само је разлика у томе што је некима од вас довољан "бакшиш" за држање мердевина. Ипак сви ви јако добро знате за све лоповлуке режима.

Name

Иги Поп

24.09.2017 13:50

Несиц је и прије избора био прејак...Брате уз тебе је Сарајевско Романијска регија...10000 гласова за днс...посланик си 100 посто...зив и здрав нам био брате...

Name

Ре "оде нешић" РАСПУЦХИН

24.09.2017 13:56

Заборавих ставити потпис на " Ре "оде нешић" " а то није било лијепо од мене , па да се исправим и потпишем одговор. РАСПУЦХИН

Name

Ре Ре Несиц

24.09.2017 14:03

Где су ти приватници и постени цланови били кад је несиц стварао партију на романији лако је сад бити паметан

Name

За Иви поп

24.09.2017 14:18

Сигурно највећи криминал је у путевима откад је дошао Нешић, човјек јавно рекетира све , јавно са Кајом МГ минд потписује уговор увећан за 4,5 милиона марака , потписује уговор са Јаричима за софтвер увећан за два милиона марака , све ради мимо закона и надзорног одбора , намјешта тендер , , само узети уговоре и провјерити и све јасно, само ми није јасно да неко дозволи човјеку који је дужан држави пореза неколико стотина хиљада марака од својих предузећа да буде директор јавног предузећа , срећа да се и сипа укључила иначе ови би све заташкали , запослени у путевима не могу доћи себи ко им је директор , јавно човјек неће да плати путарским фирмама зарађени новац ако њему не дају нешто има ли то игдје на свијету а ради у талу са МГ миндом Кајо , уцјењује све путарске фирме , а кад питате за њега у Романиској регији свако жив ће вам рећи радио у полицији и бавио се криминалом, толико о твом Нешићу а кадар Днс -а , па питају се људи да ли је Додик нормалан кад му такав води такво јавно предузеће и зато је Додик крив али се прича да тог Нешића подржава Тегелтија због Каје МГ минд заједно са Цвијановићком јер тако исисавају паре из Путева сва држава о томе прича да су путеви власништво Каје МГ минд уз помоћ Тегелтије и Цвијановићке , па докле људи

Name

Јашим

24.09.2017 14:58

Коће Мају пазити и тјешити док Нешке буде робијао.

Name

Ре за Иви Поп

24.09.2017 16:03

Власник Мркоњићпутева је Тривун, Кајин родјени брат...а његова кћерка ради у Путевима.

Name

Павловац

24.09.2017 16:22

Смјесни сте...И љубоморни .Ненад Несиц има највеци успон зато сте љубоморни .Будући предсједник , тог се и Додик плаши

Name

За павловца

24.09.2017 17:23

Каква си ти будала Бозе!

Name

Ре Павловац

24.09.2017 21:45

колико је паметан говори и цињеница да је рекетирао Љубу Ћубића. Мораш бити стварно дебил да урадис тако несто.

Name

Оооооооо

25.09.2017 19:51

Овај Нешић ако не буде смијењен и ухапшен послије оволико криминала о коме прича читава Бањалука и сви путаре онда је Додик највећа будала која постоји и изгубиће изборе због оваквих као што су Нешић, Ковачевић, Станковић, Марић, чујеш ли Додик глас народа или си толика будала

Name

Робин Худ

26.09.2017 18:19

Несиц сто је избацио кадар директора,то нису радикали 90 год...

Name

НОВОМАТИЦ-УНИБРОС СТЕЕЛ-ДОДИК

24.09.2017 13:11

ХОЦЕ ЛИ ХВАТАТИ И ОВЕ ИЗ НОВОМАТИЦОВИХ ПРАОНИЦА НОВЦА НОВО РС ДОО И РЕА ГАМИНГ ДОО.? ДОДИК,НОВОМАТИЦ И УНИБРОС СТЕЕЛ( ВЛАДИМИР ДЕЛИЦ) СУ ОСНОВАЛИ ДВИЈЕ ФИРМЕ ЗА ПРАЊЕ НОВЦА НОВО РС ДОО И РСА ГАМИНГ ДОО. ОВЕ ФИРМЕ СУ ПОД ЗАСТИТОМ ИНСТИТУЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тосааа

24.09.2017 17:01

Несиц се огресио,од правих људи из одбора и.сарајево. Прави људи неце бит уз њега,а овим сто је ваљо са пар гласова нек му они раде изборе..Поздрав Неске,сконтацес ко је..

Name

Проф Др Екон

24.09.2017 17:17

Ре за иви поп јеси глиуп ти немас појма које власникркоњиц путева гдје ти зивис и сто лупас ко максим по дивизији ха ха ха

Name

Ре Тосааа

24.09.2017 21:47

Ммислис да он цита ове коментаре? Нема времена јер броји кеш.

Name

Срдјан Дубовина

24.09.2017 13:12

И убијаце све да би на власти остао.Овакав кретен преко мртви гази!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан

24.09.2017 13:17

Па срамота је да сам себе ухапси!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србац

24.09.2017 13:27

Што се мене тиче- није срамота.

Name

П

27.09.2017 07:29

Зато ће у бајбок свог бившег министра Јовичића јер није дао проценат!

Name

Контролисано

24.09.2017 13:23

Оптузис . Судис . Ослободис. Касније га нико не мозе судити. Јер у праву постоји правило да се ником немозе судити два пута за исто дијело. Знаци кад ове оптузе и суд РС пресуди да нису криви. Суд и тузиластво БиХ им не мозе никад висе судити ни било који други суд за иста дијела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

модричанин

24.09.2017 19:32

Ако се не појаве нови докази и свједоци,којих ће вјерујем бити у свим случајевима.

Name

Ледени бријег

24.09.2017 13:27

Кад би их кренуло хапсити то би била колона кадрова владајуце коалиције од Бања Луке до Загреба.Један до другог.А најгоре сто су криминална дјела од 2005 па до данас заборављају и застарјевају.Дјомбиц,Скрбиц и остала компанија се неспомоњу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасан Келеман и остала багра

24.09.2017 13:32

Судице им Спасан Келеман и остале судије и тужиоци који су ослободили Додика за новац 2005 године. Сад морају да слушају Милорада Додика и његове сумануте наредбе. Вјеројатно ће им Новак Кондић донијети луву за суђење као и онда кад је Додик ослобођен а докази уништени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Селман-КРИМИ

24.09.2017 17:34

Све држим под контролом

Name

Славица Матијаш

24.09.2017 13:35

Како да суде овима из путева кад је Славица Матијаш већ водила против њих лажну оптужницу и одустала,сто значи да нису криви,а за иста дјела се не може два пута судити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Славица Матијаш

24.09.2017 13:44

Славица Матијаш је дворски тузилац и нема појма о праву,купљен правни факултет и као таква је постала дворски тузилац,у двору Милорада Додика незнање је предуслов за добру функцију. Славица Матијаш је срамота овог друштва!

Name

ре Матијаш

24.09.2017 13:55

Код тужиоца Славице Матијаш се зна цијена,како платиш тако ће она причати без обзира на чињенице. Промискуитетна жена постављена на мјесто тужиоца. Јадно да јадније бити не може.

Name

ауууууу

25.09.2017 11:41

Славица Матијаш је тузилац Додикове криминалне организације...њен је посао да преко тужилаштва штити Додиков криминал...надређени јој је Милан Тегелтија... Тегелтија је Славицу Матијаш мислио повући у Сарајева па је сконтао да је потребнија,као уљез,у Бањалуци у тужилаштву...сваку оптужницу Славице Матијаш треба провјерити јер ни једна није како треба...свака њена оптужница је пропаћена корупцијом,директивама,сплеткама итд... углавном оне нема везе са животом...она је слуга једној криминалној хунти...служи само зато што има сметње у глави и не може разликовати добро од лошег...Славици треба медицинска помоћ а не да служи Додиковим разбојницима...

Name

И друге би требало

24.09.2017 13:37

А шта ћете са директорима (бившим и садашњим) који воде мања јавна предузећа/установе, гдје се врло мало узима али се узима, гдје су ревизори некада јавно доказали да се узимало. Јесте "мало" за ове неке што су много, али и то је узимање, тако да би требало и такве прочешљати. Што да се они извуку, лијепо им, по мало узимају и ником ништа, увијек за море и ситнице имају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оне сто узимају стално

24.09.2017 22:47

Слазем се са коментаром и друге би требало.И у опстинама има предузеца и установа цији директори само гледају како да се уграде.А само погледајте ста поједини трзисни инспектори имају од имовине која возила возе по пет пута иду на љетовање куце станове у србији на миру и много стоста а да ли је све од плате или од ...........

Name

Борац 1 категорије

24.09.2017 13:40

Не знам ста СИПа цека има све механизме.Јер ти људи су високи криминалци цине геноцид над својим народом.Кесиц није одговаро за поплаву у Бања Луци.А за наплатне куцице код Трзног центра Робот у Гламоцанима нико а сад тразе 1.5 милион да уклоне.Накарада од логике

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеки Пресс

24.09.2017 13:49

Све ок, Додикова мафијаска инфраструктура, под изговором "реформеске агенде". Фактицки све ок.

Name

Црни Груја

24.09.2017 13:40

Кад смо код хапшења, хајде да кренемо од Додика. Сви ови побројани су мале бебе за њега. После Додика могло би се наставити са кумовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта би са Ђокићем?

24.09.2017 13:48

А Петар Ђокић не треба да се брине као носилац владајуће коалиције!? И за њега је нешто писало да је омогућио без знања владе термоелектрани Станари??!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А Пајић?

24.09.2017 16:24

Ста је са Слободаном Пајићем , Дјокићевом и Ћосићевом десном руком ?

Name

Хух

24.09.2017 13:53

Морао би ухапсити пола СНСДа цијели ДНС И све Стевандице али куд с њима и како једино да их протјерамо у русију или у тасманију незнам заиста мозе направити проблем да поцне хапсити своје бас проблем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моравац

24.09.2017 14:16

Нисам ја муцкао као сто ови муцкају Чу да заглавим цорку ХахааххххххххХахаха Не знам само у ком затвору це да буду мозда Балкис Бакинци или пак На теској робији у Бањи Слатина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Тегелтија

24.09.2017 14:16

Није могуће хапсити било кога док су на слободи: Милан Тегелтија,Дарко Илић,Миодраг Бајић,Спасан Келеман,Милекић, Џерард Селман,Лепир,Крстан Шимић и остала правосудна багра која је у служби Милорада Додика. Приче и наслови о некаквим хапшењима је шамар ово опљачканом народу и давање лажне наде. Највећи гријех је мученику давати лазну наду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не заборавити...

24.09.2017 17:14

Не заборавити оног из сјене Џерија Селмана

Name

Е Сад

24.09.2017 14:36

Нови маневар Баје. Хапсице своје пулене да скрене пазњу ка предстојецим протестима опзиције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обавезно

24.09.2017 14:48

Обавезно провјерити пословање Нешића са Планет софтом и Арагостом , по Бањалуци се прича све и свашта , дошли сељаци из Мркоњића и са Романије па мислие да знају красти паре из буџета и јавног предузеца путеви , сељаци неће моћи .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ведран

24.09.2017 17:29

Прво треба ухапсити Павковића који је узео од путара 2 мил км,како вози ауто од 250 000км а има плату 2500 км ?! Он је тај који шаље све анонимне пријаве.

Name

За Ведрана

24.09.2017 19:55

Па можда је човјек у праву и треба да шаље пријаве и да вас стрпа све у затвор што вас сигурно сљедује

Name

О ведране

24.09.2017 20:19

О Сељачино Ведране из Мркоњића , шта је мислио си доћи у Бањалуку и красти по Бањалуци и постати Бањалучанин , е сељо Ведране никад од гована није била пита тако ћеш и ти бити Бањалучанин и наравно завршићес у затвору заједно са Нешићем јер сте стварно сељачине који не знате ни гдје сте шупљи и шта возите ти и Нешић , неће и ићи сељо , знаш како си прошао у Бг исто ћеш проћи и у Бл и наравно Фоча ти је загарантирана

Name

ПРАВДА

24.09.2017 15:14

Одлично су наведене особе које треба хапсити, сви су у криминалу до гуше. Има ту њих још много, А ОНИ СУ: - Никола Шпирић, - Бошко Томић, - Александар Џомбић, - Зоран Тегелтија, - Јово Радукић, - Дарко Лакић из Пензијског резевног фода, - Младен Милић Фонд ПИО РС, Као и многи други, крушке зреле за опадање. Полиција неће ништа радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

....

24.09.2017 17:12

... Тегелтија, Џери Селман, Грабољуб Давидовић, Верица Кунић...

Name

Милкан

24.09.2017 21:51

а Јово Радукиц је посебно обдарен за узети лову. Херцеговци около прицају како су му дали два милиона на руке да им написе закон па сада извлаце десетине милиона из РС.

Name

мрки

25.09.2017 05:11

Јово Радукић је једини поштен човјек међу свим овима

Name

алекса

25.09.2017 05:49

Ма причате глупости, Радаукић је само помоћник министра, не одлучуке он ни о чему

Name

Супруга Славка

25.09.2017 12:04

Зашто хапсити мог Бошкића, па њему је доста што мене мора трпити 40 година.

Name

Баја

24.09.2017 15:28

Његови лопови ћему скинути главу. Вазда говорим. Опозиција неспособна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МКМАЛЕ РИБЕ

24.09.2017 15:58

ПА ИДИОТИ УВИЈЕК ЗАВРШЕ ИЗА РЕШЕТАКА ЈЕР СУ ТОЛИКИ ИДИОТИ ЗА РАДИ МАЛО БОГАТСТВА ЋЕ ОДЛЕЖАТИ УМЈЕСТО ШЕФОВА КОЈИ СУ ЗГРНУЛИ МИЛИЈАРДЕ АЛИ ИДИОТИ НЕЋЕ ИЗДАТИ ШЕФА ЗБОГ ПАР МИЛИОНА ИЛИ СТОТИНА .ЈЕДНОСТАВНО ОБЈАШЊЕЊЕ ЈЕР ШЕФОВИ САМО БИРАЈУ НЕПИСМЕНЕ ИДИОТЕ ДА РАДЕ ЗА ЊИХ А ПАМЕТАН ЧОВЈЕК СЕ НОРМАЛНО НЕ БИ УПУШТАО У ТАКВЕ АВАНТУРЕ.ЗАТО ИДИОТИ И ТРЕБА ДА ПОПАДАЈУ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуковник

24.09.2017 16:14

Мозда их и похапси пред изборе, ал це их ако добије изборе амнестирати, поставити на још боље функције и обестетити на начин да ће им дати одријесене руке да покраду још десетине милиона марака државног и народног новца. Познат сценарио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИЦАЈАЦ

24.09.2017 16:15

Начелник Пу Источно Сарајево, Српко Косориц продужена рука за рекетирање дрвопрерадјиваца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колега

24.09.2017 19:49

У прав си колега

Name

Милан

28.06.2018 12:03

Готов јеее

Name

Неће гавран на гаврана

24.09.2017 19:44

Нема од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

24.09.2017 20:58

Ово сто ради Богданиц у Теслицу није за затвор вец за дозивотну робију.Било нам је љепсе и слободније у рату.Полиција је под његовом контролом.Зар то није криминал?Додик зна за стање у Теслицу али не подузима ниста даје му одријесене руке.Па се питам зар тиме власт не стити криминал? Народ Теслица под хитно мора изац на улице у знак борбе против криминала.У супротном сваста це се десавати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

25.09.2017 06:13

Лопов, да би заварао трагаца, обично "помазе" трагацу да лопова надје на другој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

турбоскара

25.09.2017 07:14

Сад це да хапси да скрене пазњу са неодрзавање референдума и да показе како се бори против организованог криминала.А вец све инструкције добио од запада,Урадице све и потписати добице изборе и у институције бих .Оставља унистену рс и yаврсава посао по наредјењу запада или како он то воли реци сороса.Само сто је вуцко вец преко сороса прењео баји инструкције.Тако да це не само хапсити на претпрослој сједници владе извукао је полицију и специјалце а казу да је било наредјење у слуцају фрке и тенкове на улице уз команду његовог драгог лукаца.Тако да це бити весело ови дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Онг

25.09.2017 08:50

Ћерајте .овна ако не организују, не референдумчић, већ РЕФЕРЕНДУМ о отцјепљењу и формирању независне државе Републике Српске, јер је то животни интерес српског народа у БиХ и питање опстанка, а који је озбиљно угрожен губљењем времена узалуд.Нико не може спријечити народ(који нема воље,који није вођен,координисан и подстеркиван) да изађе масовно на улице и да захтијева референдум о независности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВО РАДУКИЋ перач новца

25.09.2017 17:50

Каква хапшења кад Додик хоће да постви Јову Радукића за РЕВИЗОРА умјесто Шњеготе. ЈОВО РАДУКИЋ је запослен у министарству финанција Републике Српске и за Милорада Додика преко министарства финанција пере новац. Јово Радукић је највише задужен за прање новца преко коцке па зато је највише и посвећен Новоматицовим фирмама НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо у којима Додик има власнички пакет од 20%. Такав човјек је једна обична битанга и незналица,пјандура која се од страха не тријезни,мора да лоче сваки дан јер је свјестан гдје га је Додик увукао и неда да изађе из прања новца. Сад ће га поставити за главног ревизора и Јово Радукић тако уцјењен ће морати фризирати ревизорске извјештаје онако како Додик каже а кад дође стани пани ЈОВО РАДУКИЋ ће у апс,ако Додик не одлучи да их физички уклони. Знајући Додика прије ће их физички уклонити него што ће судити својим слугама,тако да од хапшење и суђења нема ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тачно

25.09.2017 18:22

Тачно је за Радукића и за прање новца. Само је још точније да ће своје слуге физички уклонити као што је урадио и са Гаврилом Бобаром. Додик је ментално поремећена особа и није ни за портира а камоли за предсједника. Исто онако како је он уцијењен од страних криминалца који га држе на функцијама тако је Додик уцијенио своје слуге,Додик нигдје није потписан и не може му нико ништа али ови паћеници као Јово Радукић су потписивали његов криминал. Теже ће њима бити кад дође дан Д него Додику.

Name

Миро

25.09.2017 19:09

Какав Јово Радукиц за ревизора,ста прицас јадан не био

Name

октобар 2018

25.09.2017 21:54

Шта год покушао, неће се моћи спасити, превише је заглибио, више него превише. Власт се мијења и он оде у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

галеб

25.09.2017 22:39

РС је сва криминална то треба позвати странце да све те похапсе одузму имовину свима илегално стецену ту сву бивсу и садасњу власт потрпати у затворе и предати тај ентитет на комплетно управљање странцу наредних 10 година и то народ треба бити срецан да се неки страц прихвати тог посла или револуција па ком опанци ком обојци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бетовен

27.09.2017 08:28

Ако се хапси Жељо Ковачевић са њим мора ићи и Небојша Радмановић.

ОДГОВОРИТЕ