Da li će hapsiti druge da bi spasao sebe?!

Režim priprema niz hapšenja direktora Javnih preduzeća (aktuelnih i bivših), listom pripadnika vladajuće strukture, kako bi javnosti pokazali da su otpočeli borbu protiv kriminala. Stvarni cilj akcije koja je u pripremi jeste odvlačenje pažnje od referendumske kapitulacije, jer će Narodna skupština Republike Srpske uskoro suspendovati Odluku o referendumu o radu Suda i Tužilaštva BiH.

Republika Srpska 24.09.2017 | 14:33
Da li će hapsiti druge da bi spasao sebe?!
Ova hapšenja bi režimu omogućila i da se ostrvi na neke od političkih protivnika, protiv kojih se vode istrage, tako da, ukoliko se odluče za potpunu realizaciju planova, slijedi izuzetno burna godina.

Prema informacijama iz nekoliko izvora (među kojima su i policijski), napravljena je lista za hapšenje, a na njoj se nalaze četiri funkcionera/direktora SNSD-a, te po dvojice iz DNS-a i SP-a. Plus nekolicina pripadnika opozicionih stranaka.

Marić

Najbrže bi se iza rešetaka, ukoliko režim zaista i odluči da krene u “projekat”, mogao naći Risto Marić, generalni direktor JP “Šume RS”.

Uprava kriminalističke policije MUP RS (UKP MUP RS) u posjedu je video i tonskog zapisa iz hotela “Damis” na Palama na kojem se, kako tvde moji izvori iz policije, vidi da Marić uzima novac od nekolicine drvoprerađivača.

Taj slučaj se desio u prvoj polovini ove godine i nejasno je zbog čega MUP Srpske već nije uhapsio Marića, koji je, prema svjedočenjima brojnih drvoprerađivača (i javno su to potvrdili), doslovno otimao novac.

Marić je, prema procjenama onih koji odlučuju o hapšenjima, “najzreliji”, jer ga istražuje i SIPA.



SIPA, Agencija za istrage i zaštitu BiH, podnijela je Tužilaštvu BiH krivičnu prijavu protiv Riste Marića, generalnog direktora JP "Šume RS”, još u maju ove godine.

Marić se tereti da je nanio milionsku štetu Javnom preduzeću "Šume RS", tako što je organizovao kriminalnu grupu koja je, između ostalog, nelegalno izvozila drvne sortimente, što je zabranjeno zakonskim propisima.

Marić je funkcioner Socijalističke partije, a tokom protesta drvoprerađivača, održanih na Sokocu 18.04. zatražena je, između ostalog, i njegova smjena.

Drvoprerađivači su tada direktno optužili Ristu Marića, direktora "Šuma", za reketiranje i brojne druge kriminalne aktivnosti. Optužbe su iznesene i na račun drugih rukovodilaca tog Javnog preduzeća.

SIPA je uspjela dokumentovati neke od teških optužbi iznesenih na Marićev račun.

Vlasti Republike Srpske sprečavaju da SIPA hapsi na teritoriji Srpske tako što to MUP RS čini prije njih. Riječ je o “presijecanju akcija” koje traje već godinama, tako da bi Marić vrlo lako mogao da se nađe u “marici” ovdašnje policije, a ne Agencije za istrage i zaštitu.

Nešić

U gotovo istoj situaciji je i Nenad Nešić, direktor JP “Putevi RS”, kojeg istražuju i MUP RS i SIPA, još od početka jula ove godine.

On se nalazi pod istragom zbog optužbi pojedinih vlasnika putarskih preduzeća da ih je ucjenjivao.

Nešić je uslovljavao dvojicu vlasnika putarskih preduzeća da mu isplate "narukvicu" ukoliko žele da on njima odobri isplatu novca sa računa JP "Putevi RS", za poslove koje su koji su oni već izvršili.



Jedan od njih, (Ć.LJ.), blizak je prijatelj Milorada Dodika i lično mu se žalio na Nešićevo djelovanje, nakon čega je pokrenuta istraga protiv njega.

Zbog istih nedjela neki od putara prijavili su Nešića i Agenciji za istrage i zaštitu BiH koja, prema mojim informacijama, uskoro treba da podnese krivičnu prijavu protiv direktora “Puteva”.

MUP RS, kao i SIPA, posjeduju dokaze o načinu na koji je Nešić dolazio do novca, poznato im je ko je išao po pare, a pod istragom su i njemu bliske firme.

Kovačević

UKP MUP RS vodi intenzivnu istragu i protiv Željka Kovačevića, direktora EP RS i još nekoliko lica povezanih sa njim zbog, kako saznajem, “nelegalne trgovine električnom energijom”.



Kovačević je “trn u oku” Miloradu Dodiku i već dvije godine ga drži u statusu vršioca dužnosti generalnog direktora, ne dozvoljavajući njegovo imenovanje.

Istragu protiv Kovačevića intenzivno vodi UKP MUP RS i on je pod svakodnevnom opservacijom pripadnika pomenute uprave.

Savanović

Na spisku za hapšenje nalazi se i Dragan Savanović, direktor JP “Željeznice RS”; Izvori tvrde da je Savanović počinio niz teških krivičnih djela i da je već odavno trebalo da bude lišen slobode i procesuiran.

Savanović je, bukvalno, uništio “Željeznice”, a stalni štrajkovi željezničara nikako ne prijaju režimu; Sa druge strane, neke od tih štrajkova vodio je, iz sjene, SNSD kako bi omogućio MUP-u udar na Savanovića.

Osim Savanovića, MUP RS je pripremio i hapšenja nekoliko bivših direktora javnih preduzeća, među kojima je najviše onih iz SNSD-a.



Na taj način bi se “zadovoljila” struktura vlasti, jer bi bila uhapšena četiri funkcionera iz SNSD-a, te po dva iz DNS-a i SP-a, tako da niko od koalicionih partnera najjače stranke ne bi mogao da pravi probleme zbog udara na sopstvene kadrove.

Istovremeno, snažno bi se oslabio DNS što je, osim odvlačenja pažnje od referendumske kapitulacije, jedna od ključnih ideja cijelog "Projekta", kojeg je odbrio Dodik.

Budo Stanković nije na spisku, ali jesu pripadnici opozicije

Ranije se spekulisalo da bi se i Budo Stanković, Dodikov kum i tajkun, mogao naći iza rešetaka, posebno nakon hapšenja Mirka Stojčinovića, bivšeg zamjenika Republičkog pravobranioca.



Stojčinović, kioji je izvršilac brojnih kriminalnih naloga Bude Stankovića, nalazi se u dvomjesečnom pritvoru; Biće još hapšenja zbog nelegalne trgovine gradskim građevinskim zemljištem, tvrde moji izvori, ali Stanković se, kako stvari stoje, neće naći iza rešetaka, jer se pomirio sa Dodikom.

Nakon što ga je Dodik ošamario, a pripadnici njegovog obezbjeđenja pretukli jednog od članova Stankovićeve porodice (slučaj se desio prije nekoliko mjeseci), bilo je veoma uzavrelo na “kumovskoj liniji”, a, ankon tog incidenta, uslijedile su obostrane prijetnje. Međutim, došlo je do pomirenja, a Dodik ponovo često boravi u restoranu “Kej”, koji je u Stankovićevom vlasništvu i u kojem se i desio fizički obračun.

Režim namjerava “borbu protiv kriminala” proširiti i na opozicione redove i uhapsiti nekoliko njihovih funkcionera; Već ranije je podnesena krivična prijava protiv Miodraga Kovačevića, bivšeg načelnika opštine Pale, a na teškom udaru su i Milan Miličević, načelnik Teslića, kao i Slavko Vučurević, bivši gradonačelnik Trebinja.

Slobodan Vaskovic Blog

Komentari / 102

Ostavite komentar
Name

Дића

24.09.2017 12:34

Hормално да хоће

ODGOVORITE
Name

uh uh uh

24.09.2017 12:52

Pa neće to baš tako lako ići,bojim se da ne zna sa kim ima posla,mašina su "oni"....

Name

Fair play

24.09.2017 14:08

A naše pošteno sudstvo će ih osloboditi!

Name

Spasilac

24.09.2017 14:10

Ljubo Mrda novi direktor elektroprivrede. Samo Mrda može spasiti elektroprivredu . On je jedini sposoban direktor na Istoku Republike Srpske.

Name

Guhun

24.09.2017 14:36

A ko ce ih osuditi u RSu jel ili Banja Luci....dajte molim vas.

Name

Mihajlo

24.09.2017 14:57

Pa on ce i svog bogdu uhapsiti da spasi svoju straznjicu. Bandit.

Name

pa

24.09.2017 15:05

I predviđa se da će ih hapsiti i isporučivati , ali da će mu i žestoko uzvratiti .

Name

aa

24.09.2017 15:12

Formula je jasna: SNSD-ova policija hapsi, SNSD-ov tužilac podiže traljavu optužnicu, SNSD-ov sudija oslobađa a poznato je da se po našem zakonu samo jednom može suditi za neko djelo. I eto desetine pokradenih miliona legalizovani i čisti kao suze. Nažalost opozicija nema mozga ( ili neće ) da ovo prozre i pred narod iznese kukavičije jaje... I naravno opet će opoziciju na sledećim izborima oduvati kao da ih nije ni bilo

Name

RUGIP

24.09.2017 15:46

Treba odmah hapsiti Deurića, kumića Stankovića, Komljenovića, Rdulja i dr. u Geodetskoj upravi.

Name

Re

24.09.2017 16:33

U normalnim zapadnim drzavama "ni u kom se slucaju be pojavljuje predsednik ,to obavlja policija i tuzilastvo "ne kao kod baje on zeli svigda biti,nemoze se brez njega ,jarane i tvoja zarulja se gasi ,najebo si .

Name

Selman-KRIMI

24.09.2017 17:08

Ovi nisu pod mojom "zaštitom"

Name

selo Brezičani kod Prijedora

24.09.2017 18:35

Lopurda Savanović na dugogodišnju robiju.

Name

Mia

25.09.2017 14:31

Ovo su sitne ribe iz plicaka. Treba staviti pred lice pravde krupne kapitalce kao sto su Dodik, Pavic itd.

Name

Crki

25.09.2017 17:40

Crnadak se brani da nije loše govorio o rs a drugi i Dodig se samo zahebavaju i sprdaju

Name

Odgovarati

26.09.2017 19:46

Niko nizasta nece odgovarati dok nebude jedna policija i zakon za sve isti na nivou drzave.Njima politicarima odgovara ovaj sistem.

Name

Petkoo

24.09.2017 12:39

Prvi koji ce podignuta optuznica je Kesic direktor Hidroelektrana Bocac clan Mrkonjicog klana jer ima 5 optuznica koje su spremne samo se ceka pravi moment.

ODGOVORITE
Name

re Petkoo

24.09.2017 12:53

Moj Petko očigledno da slabo šta znaš čim tako pišeš.Prvo to ne mogu biti optužnice jer je optužnica samo kada je napiše tužilac i proslijedi sudu na potvrđivanje.A to što je neko napisao 4,5 ili 10 krivičnih prijava to ne znači puno.To dalje sve zavisi od tužioca a svi znamo pod čijom je kontrolom tužilaštvo.

Name

dnk

24.09.2017 19:55

Dodik će se prvo obračunati s Tegeltijinom ekipom jer su oni najjača frakcija unutar snsd-a!

Name

Dragoja Pecanin

24.09.2017 12:39

Zmija se tuce u glavu pa onda podjimo od glave!

ODGOVORITE
Name

Hapsenja

24.09.2017 13:39

Pa SDS je pun ratnih profiera i kriminalaca tranzicije, citav prvi i drugi red se može lako pohapsiti: Šarović, Cicko Bjelica, Nemanja Vasic, Miladin Stanic... gdje god zagrebes go kriminalac.

Name

Dr Prof Eko

24.09.2017 14:21

Vi ste SDS hapsili a pogotovp pomenute kad cete svoje velike mace

Name

Smiješan si

24.09.2017 14:56

Miladin Stanić ima firmu preko 20 god. i da mogu pronašle bi mu brojne inspekcije i poreska nešto.Jedan od najboljih poslanika u narodnoj skupštini

Name

kvalitet nula

24.09.2017 19:45

Nije lako mafijasku drzavu obezglaviti. Bice tu dosta posla, ali po stetu gradjana, na zalost.

Name

Srbin

24.09.2017 12:48

Nevjerujem u to zato sto ako ih pohapsi potvrdjuje da u vlastitioj stranci i koaliciji se nalaze korupcionasi a to SNSD kao stranci neide u prilog iakp je sve istina,hapsenjjem pojedinaca nemogu sakriti odgovornost vrha stranke kao kolektiva a koalicija takav pitez ce okarakerisati kao udar na njih i montirane proces ,,nece to biti lako

ODGOVORITE
Name

Moravac

24.09.2017 14:23

Sa ovom konstatacijom bi se slozio dobro slozeno vidjenje Svi imaju orasa u djepu od opozicije do pozicije i tekako a sumnjam da bi ovi imenovani dali svoju kozu dobrovoljno. Nisu to bas takve stranacke patriote velike. SNSD je sacinjen od prebjega iz svih partija sav korov je u njemu. Od Spirkana Stevandica Dunjica itd Svako je za nekoga nesto muljo od zdravstva do privrede

Name

Da, da

24.09.2017 12:51

Doci ce Bogdanic Milicevicu glave - samo polako.

ODGOVORITE
Name

Niko

24.09.2017 13:23

Bogdanic je najvece zlo u RS poslije Dodika.

Name

re Niko

24.09.2017 13:39

Bogdanic je vece zlo i od Dodika, samo sto ima ogranicene uslove djelovanja pa ne moze u potpunosti da pokaze o kakvom se monstrumu radi - (na srecu)!

Name

Borac

24.09.2017 17:32

Ništa dok Ranko Škrbić zvani Škrban ne bude u zatvoru i bez ukradene imovine. Ništa i ništa

Name

dns bl

24.09.2017 18:37

Pohapsiti svu ekipu oko čmarka pola presuđene lopine.

Name

ocigledno

24.09.2017 13:01

Pa Dodik stvara ovakvu "infrastrukturu" vec godinama. Nema smisla da je "demontira", a da sebe ne prijavi tuzilastvu. To vide i slijepci, koliko on licno snosi odgovornost zbog takvog stanja.

ODGOVORITE
Name

Bubana

26.09.2017 11:42

Sta je sa prijavom Dodi, uf, uf?

Name

Da

24.09.2017 13:05

Prvi pohapsit petokolonase

ODGOVORITE
Name

ode nešić

24.09.2017 13:10

Hoće Nešića sigurno. Odgovara i DNS, svi su protiv njega, oni iz BL ga se stide, a tamo u I .Sarajevu, jedva čekaju privatnici koji su prišli DNS i oni čestiti članovi da ga se riješe. Ovog puta neće doći u priliku da potroši narodne pare za kupovinu glasova. Prošli put mu dadoše 200.000 km, umalo ne kupi poslanički mandat, sad ide drugo vrijeme.

ODGOVORITE
Name

Re "ode nešić"

24.09.2017 13:42

Какви су то "честити" припадници режимских партија у односу на оне , припаднике тих партија , који нису "честити"? То би било исто као када би "онај који држи мердевине" рекао да је он "честити" лопов а онај који се пењао тим мердевинама и крао није "честит". Мени сте сви ви из режима лопови а само је разлика у томе што је некима од вас довољан "бакшиш" за држање мердевина. Ипак сви ви јако добро знате за све лоповлуке режима.

Name

Igi Pop

24.09.2017 13:50

Nesic je i prije izbora bio prejak...Brate uz tebe je Sarajevsko Romanijska regija...10000 glasova za dns...poslanik si 100 posto...ziv i zdrav nam bio brate...

Name

Re "ode nešić" RASPUCHIN

24.09.2017 13:56

Заборавих ставити потпис на " Re "ode nešić" " а то није било лијепо од мене , па да се исправим и потпишем одговор. RASPUCHIN

Name

Re Re Nesic

24.09.2017 14:03

Gde su ti privatnici i posteni clanovi bili kad je nesic stvarao partiju na romaniji lako je sad biti pametan

Name

Za Ivi pop

24.09.2017 14:18

Sigurno najveći kriminal je u putevima otkad je došao Nešić, čovjek javno reketira sve , javno sa Kajom MG mind potpisuje ugovor uvećan za 4,5 miliona maraka , potpisuje ugovor sa Jaričima za softver uvećan za dva miliona maraka , sve radi mimo zakona i nadzornog odbora , namješta tender , , samo uzeti ugovore i provjeriti i sve jasno, samo mi nije jasno da neko dozvoli čovjeku koji je dužan državi poreza nekoliko stotina hiljada maraka od svojih preduzeća da bude direktor javnog preduzeća , sreća da se i sipa uključila inače ovi bi sve zataškali , zaposleni u putevima ne mogu doći sebi ko im je direktor , javno čovjek neće da plati putarskim firmama zarađeni novac ako njemu ne daju nešto ima li to igdje na svijetu a radi u talu sa MG mindom Kajo , ucjenjuje sve putarske firme , a kad pitate za njega u Romaniskoj regiji svako živ će vam reći radio u policiji i bavio se kriminalom, toliko o tvom Nešiću a kadar Dns -a , pa pitaju se ljudi da li je Dodik normalan kad mu takav vodi takvo javno preduzeće i zato je Dodik kriv ali se priča da tog Nešića podržava Tegeltija zbog Kaje MG mind zajedno sa Cvijanovićkom jer tako isisavaju pare iz Puteva sva država o tome priča da su putevi vlasništvo Kaje MG mind uz pomoć Tegeltije i Cvijanovićke , pa dokle ljudi

Name

Jašim

24.09.2017 14:58

Koće Maju paziti i tješiti dok Neške bude robijao.

Name

Re za Ivi Pop

24.09.2017 16:03

Vlasnik Mrkonjićputeva je Trivun, Kajin rodjeni brat...a njegova kćerka radi u Putevima.

Name

Pavlovac

24.09.2017 16:22

Smjesni ste...I ljubomorni .Nenad Nesic ima najveci uspon zato ste ljubomorni .Budući predsjednik , tog se i Dodik plaši

Name

Za pavlovca

24.09.2017 17:23

Kakva si ti budala Boze!

Name

Re Pavlovac

24.09.2017 21:45

koliko je pametan govori i cinjenica da je reketirao Ljubu Ćubića. Moraš biti stvarno debil da uradis tako nesto.

Name

Oooooooo

25.09.2017 19:51

Ovaj Nešić ako ne bude smijenjen i uhapšen poslije ovoliko kriminala o kome priča čitava Banjaluka i svi putare onda je Dodik najveća budala koja postoji i izgubiće izbore zbog ovakvih kao što su Nešić, Kovačević, Stanković, Marić, čuješ li Dodik glas naroda ili si tolika budala

Name

Robin Hud

26.09.2017 18:19

Nesic sto je izbacio kadar direktora,to nisu radikali 90 god...

Name

NOVOMATIC-UNIBROS STEEL-DODIK

24.09.2017 13:11

HOCE LI HVATATI I OVE IZ NOVOMATICOVIH PRAONICA NOVCA NOVO RS DOO I REA GAMING DOO.? DODIK,NOVOMATIC I UNIBROS STEEL( VLADIMIR DELIC) SU OSNOVALI DVIJE FIRME ZA PRANJE NOVCA NOVO RS DOO I RSA GAMING DOO. OVE FIRME SU POD ZASTITOM INSTITUCIJA REPUBLIKE SRPSKE.

ODGOVORITE
Name

Tosaaa

24.09.2017 17:01

Nesic se ogresio,od pravih ljudi iz odbora i.sarajevo. Pravi ljudi nece bit uz njega,a ovim sto je valjo sa par glasova nek mu oni rade izbore..Pozdrav Neske,skontaces ko je..

Name

Prof Dr Ekon

24.09.2017 17:17

Re za ivi pop jesi gliup ti nemas pojma koje vlasnikrkonjic puteva gdje ti zivis i sto lupas ko maksim po diviziji ha ha ha

Name

Re Tosaaa

24.09.2017 21:47

Mmislis da on cita ove komentare? Nema vremena jer broji keš.

Name

Srdjan Dubovina

24.09.2017 13:12

I ubijace sve da bi na vlasti ostao.Ovakav kreten preko mrtvi gazi!

ODGOVORITE
Name

Srdjan

24.09.2017 13:17

Pa sramota je da sam sebe uhapsi!?

ODGOVORITE
Name

Srbac

24.09.2017 13:27

Što se mene tiče- nije sramota.

Name

P

27.09.2017 07:29

Zato će u bajbok svog bivšeg ministra Jovičića jer nije dao procenat!

Name

Kontrolisano

24.09.2017 13:23

Optuzis . Sudis . Oslobodis. Kasnije ga niko ne moze suditi. Jer u pravu postoji pravilo da se nikom nemoze suditi dva puta za isto dijelo. Znaci kad ove optuze i sud RS presudi da nisu krivi. Sud i tuzilastvo BiH im ne moze nikad vise suditi ni bilo koji drugi sud za ista dijela.

ODGOVORITE
Name

modričanin

24.09.2017 19:32

Ako se ne pojave novi dokazi i svjedoci,kojih će vjerujem biti u svim slučajevima.

Name

Ledeni brijeg

24.09.2017 13:27

Kad bi ih krenulo hapsiti to bi bila kolona kadrova vladajuce koalicije od Banja Luke do Zagreba.Jedan do drugog.A najgore sto su kriminalna djela od 2005 pa do danas zaboravljaju i zastarjevaju.Djombic,Skrbic i ostala kompanija se nespomonju

ODGOVORITE
Name

Spasan Keleman i ostala bagra

24.09.2017 13:32

Sudice im Spasan Keleman i ostale sudije i tužioci koji su oslobodili Dodika za novac 2005 godine. Sad moraju da slušaju Milorada Dodika i njegove sumanute naredbe. Vjerojatno će im Novak Kondić donijeti luvu za suđenje kao i onda kad je Dodik oslobođen a dokazi uništeni.

ODGOVORITE
Name

Selman-KRIMI

24.09.2017 17:34

Sve držim pod kontrolom

Name

Slavica Matijaš

24.09.2017 13:35

Kako da sude ovima iz puteva kad je Slavica Matijaš već vodila protiv njih lažnu optužnicu i odustala,sto znači da nisu krivi,a za ista djela se ne može dva puta suditi.

ODGOVORITE
Name

re Slavica Matijaš

24.09.2017 13:44

Slavica Matijaš je dvorski tuzilac i nema pojma o pravu,kupljen pravni fakultet i kao takva je postala dvorski tuzilac,u dvoru Milorada Dodika neznanje je preduslov za dobru funkciju. Slavica Matijaš je sramota ovog društva!

Name

re Matijaš

24.09.2017 13:55

Kod tužioca Slavice Matijaš se zna cijena,kako platiš tako će ona pričati bez obzira na činjenice. Promiskuitetna žena postavljena na mjesto tužioca. Jadno da jadnije biti ne može.

Name

auuuuuu

25.09.2017 11:41

Slavica Matijaš je tuzilac Dodikove kriminalne organizacije...njen je posao da preko tužilaštva štiti Dodikov kriminal...nadređeni joj je Milan Tegeltija... Tegeltija je Slavicu Matijaš mislio povući u Sarajeva pa je skontao da je potrebnija,kao uljez,u Banjaluci u tužilaštvu...svaku optužnicu Slavice Matijaš treba provjeriti jer ni jedna nije kako treba...svaka njena optužnica je propaćena korupcijom,direktivama,spletkama itd... uglavnom one nema veze sa životom...ona je sluga jednoj kriminalnoj hunti...služi samo zato što ima smetnje u glavi i ne može razlikovati dobro od lošeg...Slavici treba medicinska pomoć a ne da služi Dodikovim razbojnicima...

Name

I druge bi trebalo

24.09.2017 13:37

A šta ćete sa direktorima (bivšim i sadašnjim) koji vode manja javna preduzeća/ustanove, gdje se vrlo malo uzima ali se uzima, gdje su revizori nekada javno dokazali da se uzimalo. Jeste "malo" za ove neke što su mnogo, ali i to je uzimanje, tako da bi trebalo i takve pročešljati. Što da se oni izvuku, lijepo im, po malo uzimaju i nikom ništa, uvijek za more i sitnice imaju.

ODGOVORITE
Name

one sto uzimaju stalno

24.09.2017 22:47

Slazem se sa komentarom i druge bi trebalo.I u opstinama ima preduzeca i ustanova ciji direktori samo gledaju kako da se ugrade.A samo pogledajte sta pojedini trzisni inspektori imaju od imovine koja vozila voze po pet puta idu na ljetovanje kuce stanove u srbiji na miru i mnogo stosta a da li je sve od plate ili od ...........

Name

Borac 1 kategorije

24.09.2017 13:40

Ne znam sta SIPa ceka ima sve mehanizme.Jer ti ljudi su visoki kriminalci cine genocid nad svojim narodom.Kesic nije odgovaro za poplavu u Banja Luci.A za naplatne kucice kod Trznog centra Robot u Glamocanima niko a sad traze 1.5 milion da uklone.Nakarada od logike

ODGOVORITE
Name

Zeki Press

24.09.2017 13:49

Sve ok, Dodikova mafijaska infrastruktura, pod izgovorom "reformeske agende". Fakticki sve ok.

Name

Crni Gruja

24.09.2017 13:40

Kad smo kod hapšenja, hajde da krenemo od Dodika. Svi ovi pobrojani su male bebe za njega. Posle Dodika moglo bi se nastaviti sa kumovima.

ODGOVORITE
Name

Šta bi sa Đokićem?

24.09.2017 13:48

A Petar Đokić ne treba da se brine kao nosilac vladajuće koalicije!? I za njega je nešto pisalo da je omogućio bez znanja vlade termoelektrani Stanari??!

ODGOVORITE
Name

A Pajić?

24.09.2017 16:24

Sta je sa Slobodanom Pajićem , Djokićevom i Ćosićevom desnom rukom ?

Name

Huh

24.09.2017 13:53

Morao bi uhapsiti pola SNSDa cijeli DNS I sve Stevandice ali kud s njima i kako jedino da ih protjeramo u rusiju ili u tasmaniju neznam zaista moze napraviti problem da pocne hapsiti svoje bas problem

ODGOVORITE
Name

Moravac

24.09.2017 14:16

Nisam ja muckao kao sto ovi muckaju Ču da zaglavim corku HahaahhhhhhhhHahaha Ne znam samo u kom zatvoru ce da budu mozda Balkis Bakinci ili pak Na teskoj robiji u Banji Slatina

ODGOVORITE
Name

Milan Tegeltija

24.09.2017 14:16

Nije moguće hapsiti bilo koga dok su na slobodi: Milan Tegeltija,Darko Ilić,Miodrag Bajić,Spasan Keleman,Milekić, Džerard Selman,Lepir,Krstan Šimić i ostala pravosudna bagra koja je u službi Milorada Dodika. Priče i naslovi o nekakvim hapšenjima je šamar ovo opljačkanom narodu i davanje lažne nade. Najveći grijeh je mučeniku davati laznu nadu.

ODGOVORITE
Name

Ne zaboraviti...

24.09.2017 17:14

Ne zaboraviti onog iz sjene Džerija Selmana

Name

E Sad

24.09.2017 14:36

Novi manevar Baje. Hapsice svoje pulene da skrene paznju ka predstojecim protestima opzicije

ODGOVORITE
Name

Obavezno

24.09.2017 14:48

Obavezno provjeriti poslovanje Nešića sa Planet softom i Aragostom , po Banjaluci se priča sve i svašta , došli seljaci iz Mrkonjića i sa Romanije pa mislie da znaju krasti pare iz budžeta i javnog preduzeca putevi , seljaci neće moći .....

ODGOVORITE
Name

Vedran

24.09.2017 17:29

Prvo treba uhapsiti Pavkovića koji je uzeo od putara 2 mil km,kako vozi auto od 250 000km a ima platu 2500 km ?! On je taj koji šalje sve anonimne prijave.

Name

Za Vedrana

24.09.2017 19:55

Pa možda je čovjek u pravu i treba da šalje prijave i da vas strpa sve u zatvor što vas sigurno sljeduje

Name

O vedrane

24.09.2017 20:19

O Seljačino Vedrane iz Mrkonjića , šta je mislio si doći u Banjaluku i krasti po Banjaluci i postati Banjalučanin , e seljo Vedrane nikad od govana nije bila pita tako ćeš i ti biti Banjalučanin i naravno završićes u zatvoru zajedno sa Nešićem jer ste stvarno seljačine koji ne znate ni gdje ste šuplji i šta vozite ti i Nešić , neće i ići seljo , znaš kako si prošao u Bg isto ćeš proći i u Bl i naravno Foča ti je zagarantirana

Name

PRAVDA

24.09.2017 15:14

Odlično su navedene osobe koje treba hapsiti, svi su u kriminalu do guše. Ima tu njih još mnogo, A ONI SU: - Nikola Špirić, - Boško Tomić, - Aleksandar Džombić, - Zoran Tegeltija, - Jovo Radukić, - Darko Lakić iz Penzijskog rezevnog foda, - Mladen Milić Fond PIO RS, Kao i mnogi drugi, kruške zrele za opadanje. Policija neće ništa raditi.

ODGOVORITE
Name

....

24.09.2017 17:12

... Tegeltija, Džeri Selman, Graboljub Davidović, Verica Kunić...

Name

Milkan

24.09.2017 21:51

a Jovo Radukic je posebno obdaren za uzeti lovu. Hercegovci okolo pricaju kako su mu dali dva miliona na ruke da im napise zakon pa sada izvlace desetine miliona iz RS.

Name

mrki

25.09.2017 05:11

Jovo Radukić je jedini pošten čovjek među svim ovima

Name

aleksa

25.09.2017 05:49

Ma pričate gluposti, Radaukić je samo pomoćnik ministra, ne odlučuke on ni o čemu

Name

Supruga Slavka

25.09.2017 12:04

Zašto hapsiti mog Boškića, pa njemu je dosta što mene mora trpiti 40 godina.

Name

Baja

24.09.2017 15:28

Njegovi lopovi ćemu skinuti glavu. Vazda govorim. Opozicija nesposobna.

ODGOVORITE
Name

MKMALE RIBE

24.09.2017 15:58

PA IDIOTI UVIJEK ZAVRŠE IZA REŠETAKA JER SU TOLIKI IDIOTI ZA RADI MALO BOGATSTVA ĆE ODLEŽATI UMJESTO ŠEFOVA KOJI SU ZGRNULI MILIJARDE ALI IDIOTI NEĆE IZDATI ŠEFA ZBOG PAR MILIONA ILI STOTINA .JEDNOSTAVNO OBJAŠNJENJE JER ŠEFOVI SAMO BIRAJU NEPISMENE IDIOTE DA RADE ZA NJIH A PAMETAN ČOVJEK SE NORMALNO NE BI UPUŠTAO U TAKVE AVANTURE.ZATO IDIOTI I TREBA DA POPADAJU .

ODGOVORITE
Name

Pukovnik

24.09.2017 16:14

Mozda ih i pohapsi pred izbore, al ce ih ako dobije izbore amnestirati, postaviti na još bolje funkcije i obestetiti na način da će im dati odrijesene ruke da pokradu još desetine miliona maraka državnog i narodnog novca. Poznat scenario.

ODGOVORITE
Name

POLICAJAC

24.09.2017 16:15

Načelnik Pu Istočno Sarajevo, Srpko Kosoric produžena ruka za reketiranje drvopreradjivaca.

ODGOVORITE
Name

kolega

24.09.2017 19:49

U prav si kolega

Name

Milan

28.06.2018 12:03

Gotov jeee

Name

Neće gavran na gavrana

24.09.2017 19:44

Nema od toga ništa.

ODGOVORITE
Name

Istina

24.09.2017 20:58

Ovo sto radi Bogdanic u Teslicu nije za zatvor vec za dozivotnu robiju.Bilo nam je ljepse i slobodnije u ratu.Policija je pod njegovom kontrolom.Zar to nije kriminal?Dodik zna za stanje u Teslicu ali ne poduzima nista daje mu odrijesene ruke.Pa se pitam zar time vlast ne stiti kriminal? Narod Teslica pod hitno mora izac na ulice u znak borbe protiv kriminala.U suprotnom svasta ce se desavati.

ODGOVORITE
Name

Logika

25.09.2017 06:13

Lopov, da bi zavarao tragaca, obično "pomaze" tragacu da lopova nadje na drugoj strani.

ODGOVORITE
Name

turboskara

25.09.2017 07:14

Sad ce da hapsi da skrene paznju sa neodrzavanje referenduma i da pokaze kako se bori protiv organizovanog kriminala.A vec sve instrukcije dobio od zapada,Uradice sve i potpisati dobice izbore i u institucije bih .Ostavlja unistenu rs i yavrsava posao po naredjenju zapada ili kako on to voli reci sorosa.Samo sto je vucko vec preko sorosa prenjeo baji instrukcije.Tako da ce ne samo hapsiti na pretprosloj sjednici vlade izvukao je policiju i specijalce a kazu da je bilo naredjenje u slucaju frke i tenkove na ulice uz komandu njegovog dragog lukaca.Tako da ce biti veselo ovi dana.

ODGOVORITE
Name

Онг

25.09.2017 08:50

Ћерајте .овна ако не организују, не референдумчић, већ РЕФЕРЕНДУМ о отцјепљењу и формирању независне државе Републике Српске, јер је то животни интерес српског народа у БиХ и питање опстанка, а који је озбиљно угрожен губљењем времена узалуд.Нико не може спријечити народ(који нема воље,који није вођен,координисан и подстеркиван) да изађе масовно на улице и да захтијева референдум о независности.

ODGOVORITE
Name

JOVO RADUKIĆ perač novca

25.09.2017 17:50

Kakva hapšenja kad Dodik hoće da postvi Jovu Radukića za REVIZORA umjesto Šnjegote. JOVO RADUKIĆ je zaposlen u ministarstvu financija Republike Srpske i za Milorada Dodika preko ministarstva financija pere novac. Jovo Radukić je najviše zadužen za pranje novca preko kocke pa zato je najviše i posvećen Novomaticovim firmama NOVO RS doo i RSA GAMING Doo u kojima Dodik ima vlasnički paket od 20%. Takav čovjek je jedna obična bitanga i neznalica,pjandura koja se od straha ne trijezni,mora da loče svaki dan jer je svjestan gdje ga je Dodik uvukao i neda da izađe iz pranja novca. Sad će ga postaviti za glavnog revizora i Jovo Radukić tako ucjenjen će morati frizirati revizorske izvještaje onako kako Dodik kaže a kad dođe stani pani JOVO RADUKIĆ će u aps,ako Dodik ne odluči da ih fizički ukloni. Znajući Dodika prije će ih fizički ukloniti nego što će suditi svojim slugama,tako da od hapšenje i suđenja nema ništa.

ODGOVORITE
Name

Tačno

25.09.2017 18:22

Tačno je za Radukića i za pranje novca. Samo je još točnije da će svoje sluge fizički ukloniti kao što je uradio i sa Gavrilom Bobarom. Dodik je mentalno poremećena osoba i nije ni za portira a kamoli za predsjednika. Isto onako kako je on ucijenjen od stranih kriminalca koji ga drže na funkcijama tako je Dodik ucijenio svoje sluge,Dodik nigdje nije potpisan i ne može mu niko ništa ali ovi paćenici kao Jovo Radukić su potpisivali njegov kriminal. Teže će njima biti kad dođe dan D nego Dodiku.

Name

Miro

25.09.2017 19:09

Kakav Jovo Radukic za revizora,sta pricas jadan ne bio

Name

oktobar 2018

25.09.2017 21:54

Šta god pokušao, neće se moći spasiti, previše je zaglibio, više nego previše. Vlast se mijenja i on ode u zatvor.

ODGOVORITE
Name

galeb

25.09.2017 22:39

RS je sva kriminalna to treba pozvati strance da sve te pohapse oduzmu imovinu svima ilegalno stecenu tu svu bivsu i sadasnju vlast potrpati u zatvore i predati taj entitet na kompletno upravljanje strancu narednih 10 godina i to narod treba biti srecan da se neki strac prihvati tog posla ili revolucija pa kom opanci kom obojci.

ODGOVORITE
Name

Betoven

27.09.2017 08:28

Ako se hapsi Željo Kovačević sa njim mora ići i Nebojša Radmanović.

ODGOVORITE