Видео: Легендарни тенисери љути због филма!

"Измислили су све како бих ја испао кретен," каже Мекинро!

Тенис 25.09.2017 | 22:45
Видео: Легендарни тенисери љути због филма!
Обележили су еру тениса крајем седамдесетих и осамдесетих година прошлог века, а њихово ривалство сматра се једним од највећих у историји тениса (ако не и највеће).

Дугокоси Бјерн Борг, који је мамио женске уздахе и својом "леденом појавом", са траком која је држала косу, личио на неког плејбоја, и Американац Џон Мекинро, велики шампион са примесама лудила у понашању, честих свађа са судијама, противницима, са самим собом! О овом ривалству снимљен је и филм са Шајом Лабафом и Свериром Гуднасом у главним улогама.

Мекинро је за британски "Телеграф" рекао да је, изгледа, намера продукције била да он испадне негативац.

"Нажалост, иако бих волео да је у питању добар филм, то није случај. Жао ми је што морам то да кажем. Мноштво догађаја у филму једноставно нису истинити. Не знам зашто нису могли да га направе по стварности, доста тога је измишљено. Ако су хтели да ме направе кретеном и негативцем, могли су да ураде нешто много боље од тога што су смислили, по мом скромном мишљењу," рекао је он.

Борг је био нешто смиренији, па је рекао да је филм "Борг против Мекинроа" прилично "ОК", али да је – потпуно дело фикције.

"Од почетка нисмо били укључени у процес стварања филма, и погледао сам га пре пар недеља у Стокхолму. ОК је. Али, и даље је у питању фикција. Ништа није тачно. Схватам да су морали да ураде и направе ствари које нису тачне, да би цела прича била узбудљивија," рекао је он.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар