Video: Legendarni teniseri ljuti zbog filma!

"Izmislili su sve kako bih ja ispao kreten," kaže Mekinro!

Tenis 25.09.2017 | 22:45
Video: Legendarni teniseri ljuti zbog filma!
Obeležili su eru tenisa krajem sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, a njihovo rivalstvo smatra se jednim od najvećih u istoriji tenisa (ako ne i najveće).

Dugokosi Bjern Borg, koji je mamio ženske uzdahe i svojom "ledenom pojavom", sa trakom koja je držala kosu, ličio na nekog plejboja, i Amerikanac Džon Mekinro, veliki šampion sa primesama ludila u ponašanju, čestih svađa sa sudijama, protivnicima, sa samim sobom! O ovom rivalstvu snimljen je i film sa Šajom Labafom i Sverirom Gudnasom u glavnim ulogama.

Mekinro je za britanski "Telegraf" rekao da je, izgleda, namera produkcije bila da on ispadne negativac.

"Nažalost, iako bih voleo da je u pitanju dobar film, to nije slučaj. Žao mi je što moram to da kažem. Mnoštvo događaja u filmu jednostavno nisu istiniti. Ne znam zašto nisu mogli da ga naprave po stvarnosti, dosta toga je izmišljeno. Ako su hteli da me naprave kretenom i negativcem, mogli su da urade nešto mnogo bolje od toga što su smislili, po mom skromnom mišljenju," rekao je on.

Borg je bio nešto smireniji, pa je rekao da je film "Borg protiv Mekinroa" prilično "OK", ali da je – potpuno delo fikcije.

"Od početka nismo bili uključeni u proces stvaranja filma, i pogledao sam ga pre par nedelja u Stokholmu. OK je. Ali, i dalje je u pitanju fikcija. Ništa nije tačno. Shvatam da su morali da urade i naprave stvari koje nisu tačne, da bi cela priča bila uzbudljivija," rekao je on.Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar