Нови Партизанов плеј стигао: "Да освјежи Вилијамса!"

Стигло појачање црно-белих: Милер у Београду! Амерички кошаркаш и најновије појачање Партизана Патрик Милер допутовао је у Београд.  

Кошарка 24.09.2017 | 14:30
Нови Партизанов плеј стигао: "Да освјежи Вилијамса!"
Двадесетпетогодишњи плејмејкер је у престоницу Србије стигао у поподневним сатима, објавјено је на клупском Твитер профилу.

Бивши студент Универзитета Тенеси Стејт, пре неколико дана, потписао је двогодишњи уговор с црно-белима.

Американац је прошле сезоне играо у развојној лиги за Сијукс Фолсе где је просечно вележио 16,3 поена уз пет асистенција. 

Милер је у Европи наступао кратко за Бешикташ и Јешилгиресун.

Док је Партизан завршавао учешће на АБА Суперкупу у Бару, клупски представници су на аеродрому "Никола Тесла" поздравили новог плејмејкера.

Патрик Милер стигао је у Београд у поподневним сатима, што су црно-бели објавили и на клупском Тwиттер профилу. Шеф стручног штаба Мирослав Николић говорио је о Американцу после меча против Игокее.

"Милер је стигао у Београд, мало да освежимо Вилијамса, да имам два плејмејкера на располагању", изјавио је тренер Партизана за ТВ Арена спорт.

Вилијамс Гос је у мечу за 5. место Суперкупа играо од почетка до краја, а мењао га је доскорашњи јуниор Тадија Тадић.

"Право да вам кажем, у ротацији немамо два-три повређена играча, тако да ови момци који су играли на Суперкупу нису могли да издрже овакав турнирски ритам. Изгубили смо од Игокее физички и психички јер је Вилијамс играо 40 минута, а Тадић који га мења је млад играч, '99 годиште. Ту је и Пецарски, који је 2000. годиште и у интересу ми је да разиграм младе, а не само резултат. Наравно, хтели смо победу, али надскакали су нас, трчали су контранападе и били су бољи", додао је Николић.

Партизан ће у последњој недељи припрема играти против Фенербахчеа у уторак, а потом ће следећег викенда званично почети сезону.

"Нећемо бити у форми у првих три, четири кола", најавио је Николић из Бара.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар