Колико има “буџетлија“?

Дневник 2 БН телевизије:

Република Српска 23.09.2017 | 17:22
Колико има “буџетлија“?
Предсједништво СДС–а подржава потезе својих посланика у Народној скупштини.

Власт се плаши Скупштине народа, каже Бореновић. 

У Бечу покренут арбитражни спор против Фонда здравственог осигурања Републике Српске.

Влада Републике Српске још није објелоданила колико има запослених који плату примају из буџета.

Стисла биједа. Ни двије просјечне плате у Републици Српској нису довољне за потрошачку корпу.



БН телевизија

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

цоwабунга

23.09.2017 15:44

Бит це и горе јер нема плана како зауставити кола која иду стрмоглавацке на доле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеххx

23.09.2017 15:50

Власт се не предаје, власт се отима! Нико Баји није ниста поклонио па неце ни он народу ни опозицији. И он се борио на улици за себе, по амбасадама вуко за рукав на све стране, ризиковао ово или оно да додје до позиције да буде власт. Ако хоцете боље сутра борите се и мијењајте несто и на улици, неце за вас нико други. Од прице и типкања нема промјене. Он гледа себе, прави свој успјех, није досао на власт ради вас да вама несто прузи. Баји капа доле за способност. Зиви комфорно, путује и троси како он зели за себе, породицу и најблизе. За сво то вријеме народ (марву) од које зиви дрзи под лаганом контролом без побуне. Следеце изборе добија јос убједљивије, јер су његови гласаци зацементирани на будзету уз пензионере, а осталих сто нису за њега је све мање јер се исељавају. Само онда кад престану да се исплацују будзетске плате и пензије, па васе комсије и фамилија буду угрозени да презиве исто као и ви, и буду морали да стану на васу страну да несто мијењају, мозе доци до промјена. До тога неце доци док је кредита, а до тада све је само супља прица и лапрдање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не смије објавити

23.09.2017 16:07

Људи не смије Тегелтија пребројати и објавити колико има буџетлија па Миле би га водио у Калдеру на преваспитавање као и Игора-

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милева

23.09.2017 16:13

"Будзетлије" = унапријед плацени гласачи резима , више од половине истјерати из јазбина да раде у халама и на пољопривреди , јер тамо немају шта да раде , а примају огромне плате , у односу на реални сектор , кад тад то ће се морати догодити , што прије то боље , мада већина од њих тако не мисли , као што и резим оклијева , јер изгубисе гласаче !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прасе

23.09.2017 17:08

Тако се цементира власт има превисе оних који би изгубили одласком зозона ебиг зика.