Koliko ima “budžetlija“?

Dnevnik 2 BN televizije:

Republika Srpska 23.09.2017 | 17:22
Koliko ima “budžetlija“?
Predsjedništvo SDS–a podržava poteze svojih poslanika u Narodnoj skupštini.

Vlast se plaši Skupštine naroda, kaže Borenović. 

U Beču pokrenut arbitražni spor protiv Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

Vlada Republike Srpske još nije objelodanila koliko ima zaposlenih koji platu primaju iz budžeta.

Stisla bijeda. Ni dvije prosječne plate u Republici Srpskoj nisu dovoljne za potrošačku korpu.



BN televizija

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

cowabunga

23.09.2017 15:44

Bit ce i gore jer nema plana kako zaustaviti kola koja idu strmoglavacke na dole.

ODGOVORITE
Name

Hehhx

23.09.2017 15:50

Vlast se ne predaje, vlast se otima! Niko Baji nije nista poklonio pa nece ni on narodu ni opoziciji. I on se borio na ulici za sebe, po ambasadama vuko za rukav na sve strane, rizikovao ovo ili ono da dodje do pozicije da bude vlast. Ako hocete bolje sutra borite se i mijenjajte nesto i na ulici, nece za vas niko drugi. Od price i tipkanja nema promjene. On gleda sebe, pravi svoj uspjeh, nije dosao na vlast radi vas da vama nesto pruzi. Baji kapa dole za sposobnost. Zivi komforno, putuje i trosi kako on zeli za sebe, porodicu i najblize. Za svo to vrijeme narod (marvu) od koje zivi drzi pod laganom kontrolom bez pobune. Sledece izbore dobija jos ubjedljivije, jer su njegovi glasaci zacementirani na budzetu uz penzionere, a ostalih sto nisu za njega je sve manje jer se iseljavaju. Samo onda kad prestanu da se isplacuju budzetske plate i penzije, pa vase komsije i familija budu ugrozeni da prezive isto kao i vi, i budu morali da stanu na vasu stranu da nesto mijenjaju, moze doci do promjena. Do toga nece doci dok je kredita, a do tada sve je samo suplja prica i laprdanje.

ODGOVORITE
Name

Ne smije objaviti

23.09.2017 16:07

LJudi ne smije Tegeltija prebrojati i objaviti koliko ima budžetlija pa Mile bi ga vodio u Kalderu na prevaspitavanje kao i Igora-

ODGOVORITE
Name

Mileva

23.09.2017 16:13

"Budzetlije" = unaprijed placeni glasači rezima , više od polovine istjerati iz jazbina da rade u halama i na poljoprivredi , jer tamo nemaju šta da rade , a primaju ogromne plate , u odnosu na realni sektor , kad tad to će se morati dogoditi , što prije to bolje , mada većina od njih tako ne misli , kao što i rezim oklijeva , jer izgubise glasače !

ODGOVORITE
Name

Prase

23.09.2017 17:08

Tako se cementira vlast ima previse onih koji bi izgubili odlaskom zozona ebig zika.