Боби: Много сам висок, али се на снимку виде "фаулови"!

Центар Србије Бобан Марјановић оценио је да ће екипа тек постати свесна какав је успех направила, упркос поразу у финалу Евробаскета.

Фудбал 23.09.2017 | 09:15
Боби: Много сам висок, али се на снимку виде "фаулови"!
'Орлови' нису успели да се попну на кров ‘Старог континента’, пошто је у финалу у Истанбулу Словенија славила резултатом 93:85.

"Већ када смо летели ка Србији, било нам је боље. А када смо стигли на аеродром, видели смо да људи поштују то што смо остварили", почео је причу Боби.

Марјановић прошлог лета није био у тиму који је освојио олимпијско сребро, а европским сребром је ставио тачку на приче око (не)одазивања за репрезентацију.

"Није морала да се деси ова медаља да би се променио однос према националном тиму. Ја то имам у себи од када сам почео да пратим кошарку, гледао свог садашњег селектора и председника како освајају одличја. Сећам се да сам снимао касете и гледао 2-3 пута један исти меч. Сада нас неки други клинци гледају и желеће исто тако да освоје медаље једног дана", додао је играч Детроит Пистонса.

Он је признао да некада нехотице удари противничког играча јер је превисок, али да су му судије на Евробаскету без разлога свирале фаулове у нападу.

"Када се гледа успорени снимак, тачно се види ко је шта урадио… Не желим да се враћам на то, било је доста пропуста, али не бих да тражимо алибије за било шта – много сам висок, некада ниже играче случајно закачим лактом, па испадне да је фаул", закључио је 29-годишњи центар.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар