Bobi: Mnogo sam visok, ali se na snimku vide "faulovi"!

Centar Srbije Boban Marjanović ocenio je da će ekipa tek postati svesna kakav je uspeh napravila, uprkos porazu u finalu Evrobasketa.

Fudbal 23.09.2017 | 09:15
Bobi: Mnogo sam visok, ali se na snimku vide "faulovi"!
'Orlovi' nisu uspeli da se popnu na krov ‘Starog kontinenta’, pošto je u finalu u Istanbulu Slovenija slavila rezultatom 93:85.

"Već kada smo leteli ka Srbiji, bilo nam je bolje. A kada smo stigli na aerodrom, videli smo da ljudi poštuju to što smo ostvarili", počeo je priču Bobi.

Marjanović prošlog leta nije bio u timu koji je osvojio olimpijsko srebro, a evropskim srebrom je stavio tačku na priče oko (ne)odazivanja za reprezentaciju.

"Nije morala da se desi ova medalja da bi se promenio odnos prema nacionalnom timu. Ja to imam u sebi od kada sam počeo da pratim košarku, gledao svog sadašnjeg selektora i predsednika kako osvajaju odličja. Sećam se da sam snimao kasete i gledao 2-3 puta jedan isti meč. Sada nas neki drugi klinci gledaju i želeće isto tako da osvoje medalje jednog dana", dodao je igrač Detroit Pistonsa.

On je priznao da nekada nehotice udari protivničkog igrača jer je previsok, ali da su mu sudije na Evrobasketu bez razloga svirale faulove u napadu.

"Kada se gleda usporeni snimak, tačno se vidi ko je šta uradio… Ne želim da se vraćam na to, bilo je dosta propusta, ali ne bih da tražimo alibije za bilo šta – mnogo sam visok, nekada niže igrače slučajno zakačim laktom, pa ispadne da je faul", zaključio je 29-godišnji centar.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar