Меси сам дао голова колико и цио Реал!

Ова сезона у ЛаЛиги после шокантног пораза од Бетиса у надокнади времена подсећа на кошмар из кога би Мадриђани што пре да се пробуде.

Фудбал 23.09.2017 | 15:00
Меси сам дао голова колико и цио Реал!
Они становници шпанске престонице који навијају за градског ривала Атлетико се тренутним резултатима Реала сигурно сладе док "мадридистима" баш и није лако.

Нису навикли да Реал после пет одиграних утакмица има само осам бодова из две победе, два ремија и још један пораз.

Оно што додатно ставља со на рану "мадридиста" јесте и податак да је читав тим Реала ове сезоне до сада дао само девет голова и примио пет.

Против Бетиса у среду увече нису успели да се дају гол, док је вече пре тога Лионел Меси сам "спаковао" четири Еибару. Аргентинац сада већ има девет голова колико има цео тим Реала.

По три Депортиву из Ла Коруње и Сосиједаду, два Валенсији и један Левантеу су учинак "Краљевског клуба" до сада. Треба напоменути да се и Роналдо тек враћа у ритам после суспензије коју је одрађивао.

Тренер Реала Зинедин Зидан рекао је после утакмице са Бетисом у среду увече да"лопта једноставно није хтела да уђе у гол". Ако и није, за његов тим би било боље да што пре почне да улази јер Реал већ сада заостаје седам бодова за Барселоном, пет за Севиљом, три за Атлетиком и налази се на седмом месту ЛаЛиге.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар