Mesi sam dao golova koliko i cio Real!

Ova sezona u LaLigi posle šokantnog poraza od Betisa u nadoknadi vremena podseća na košmar iz koga bi Madriđani što pre da se probude.

Fudbal 23.09.2017 | 15:00
Mesi sam dao golova koliko i cio Real!
Oni stanovnici španske prestonice koji navijaju za gradskog rivala Atletiko se trenutnim rezultatima Reala sigurno slade dok "madridistima" baš i nije lako.

Nisu navikli da Real posle pet odigranih utakmica ima samo osam bodova iz dve pobede, dva remija i još jedan poraz.

Ono što dodatno stavlja so na ranu "madridista" jeste i podatak da je čitav tim Reala ove sezone do sada dao samo devet golova i primio pet.

Protiv Betisa u sredu uveče nisu uspeli da se daju gol, dok je veče pre toga Lionel Mesi sam "spakovao" četiri Eibaru. Argentinac sada već ima devet golova koliko ima ceo tim Reala.

Po tri Deportivu iz La Korunje i Sosijedadu, dva Valensiji i jedan Levanteu su učinak "Kraljevskog kluba" do sada. Treba napomenuti da se i Ronaldo tek vraća u ritam posle suspenzije koju je odrađivao.

Trener Reala Zinedin Zidan rekao je posle utakmice sa Betisom u sredu uveče da"lopta jednostavno nije htela da uđe u gol". Ako i nije, za njegov tim bi bilo bolje da što pre počne da ulazi jer Real već sada zaostaje sedam bodova za Barselonom, pet za Seviljom, tri za Atletikom i nalazi se na sedmom mestu LaLige.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar