Успјешна проба "празних трибина" у Хумској!

На утакмице Партизана долази све мање публике. Сцене с краја прошле сезоне, када је посета у Хумској била одлична, ове се не виђају. Штавише. . .

Фудбал 22.09.2017 | 15:15
Успјешна проба "празних трибина" у Хумској!
Да је неко ко уопште не прати фудбал свратио у среду увече до Хумске и стадиона Партизана, сигурни смо, ни на крај памети му не би било да на терену игра шампион државе, екипа која се и ове сезоне бори за титулу и која је изборила наступ у Лиги Европе.

Ако је оправдање навијача Партизана за празне трибине у недељу било то што се нагло погоршало време и што је репрезентација Србије играла финале Еуробаскета, онда га за вечерас нема.

Чињеница је да време није идеално, али и да су симпатизери српског шампиона све мање присутни на утакмицама свог тима у Београду.

Против Младости их је било између 1.500 и 2.000, а против Напретка, у одложеном мечу 6. кола Суперлиге Србије, још мање.

Тужно је деловао стадион Партизана на првенственом мечу. У појединим тренуцима, када је бучна и најбројнија група с јужне трибине правила паузе у навијању, могло се чак чути и шта причају играчи на терену.

О добацивањима с клупе да и не говоримо.

Партизан ће Динамо из Кијева дочекати пред празним трибинама због казне УЕФА. За Украјинце ће вероватно бити чудно, али за фудбалере Партизана сигурно неће. Прегрмели су већ црно-бели ко зна колико сличних казни у Европи и Суперлиги.

Тренинг или проба "празних трибина" ОПЕТ је успела!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар