Uspješna proba "praznih tribina" u Humskoj!

Na utakmice Partizana dolazi sve manje publike. Scene s kraja prošle sezone, kada je poseta u Humskoj bila odlična, ove se ne viđaju. Štaviše. . .

Fudbal 22.09.2017 | 15:15
Uspješna proba "praznih tribina" u Humskoj!
Da je neko ko uopšte ne prati fudbal svratio u sredu uveče do Humske i stadiona Partizana, sigurni smo, ni na kraj pameti mu ne bi bilo da na terenu igra šampion države, ekipa koja se i ove sezone bori za titulu i koja je izborila nastup u Ligi Evrope.

Ako je opravdanje navijača Partizana za prazne tribine u nedelju bilo to što se naglo pogoršalo vreme i što je reprezentacija Srbije igrala finale Eurobasketa, onda ga za večeras nema.

Činjenica je da vreme nije idealno, ali i da su simpatizeri srpskog šampiona sve manje prisutni na utakmicama svog tima u Beogradu.

Protiv Mladosti ih je bilo između 1.500 i 2.000, a protiv Napretka, u odloženom meču 6. kola Superlige Srbije, još manje.

Tužno je delovao stadion Partizana na prvenstvenom meču. U pojedinim trenucima, kada je bučna i najbrojnija grupa s južne tribine pravila pauze u navijanju, moglo se čak čuti i šta pričaju igrači na terenu.

O dobacivanjima s klupe da i ne govorimo.

Partizan će Dinamo iz Kijeva dočekati pred praznim tribinama zbog kazne UEFA. Za Ukrajince će verovatno biti čudno, ali za fudbalere Partizana sigurno neće. Pregrmeli su već crno-beli ko zna koliko sličnih kazni u Evropi i Superligi.

Trening ili proba "praznih tribina" OPET je uspela!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar